Tudor Gheorghe, primele declarații după moartea soției. «S-a sacrificat pentru mine!»

tudor-gheorghe.jpeg

tudor gheorghe trist
Tudor Gheorghe a acceptat să vorbească despre soția sa la cinci luni după moartea acesteia
foto: arhiva Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Tudor Gheorghe este de neconsolat după moartea soției! Actriţa Georgeta Luchian Tudor s-a stins din viață anul acesta, în ianuarie, la vârsta 86 de ani. Se pare că actrița a fost răpusă de virusul Sars-Cov-2, însă familia nu a vrut să facă nici o declarație după pierderea suferită. Solistul a acceptat abia acum să vorbească despre acest subiect.

Tudor Gheorghe (74 de ani) trăiește o dramă de cinci luni de când și-a pierdut soția și preferă să-și trăiască suferința în tăcere. Rapsodul a vorbit în premieră despre soția sa, la cinci luni de la trecerea ei în neființă.

”Ea mi-a fost un sprijin absolut. Ea s-a sacrificat într-un fel, deşi era o foarte bună actriţă. Ea s-a sacrificat, punându-se practic în slujba mea”, a declarat acesta cu lacrimi în ochi, în emisiunea „Legendele”, găzduită de Dan Negru, la Antena 1

Maestrul a depănat amintiri despre prima lor întâlnire. Georgeta Luchian Tudor era actriță la Teatrul Național ”Marin Sorescu” din Craiova și era cu 11 ani mai mare decât el. “Eram student, deci o ştiam din facultate. Era mai mare decât mine, era în anul IV, eu eram în anul I şi la intrarea din holul din institut, pe Strada Măgureanu nr. 1 - deasupra Teatrului Bulandra, acolo era Institutul de Teatru - era un panou, la intrare, pe care scria «Ne mândrim cu fruntaşii noştri». Ea era acolo. Ea, Irina Petrescu, Mariana Mihuţ, pentru că au fost aceeaşi promoţie. Şi ea era cea mai frumoasă. Şi eu mă uitam la ea şi ziceam «Doamne, ce mişto e gagica aia». Îţi dai seama? N-aveam 18 ani”, a adăugat maestrul.

tudor-gheorghe-sotie.jpg

tudor gheorghe si sotia
Tudor Gheorghe și Georgeta Luchian Tudor, la Europa FM

 

Citește și:

A murit soţia lui Tudor Gheorghe. Actriţa Georgeta Luchian Tudor avea 86 de ani

Tudor Gheorghe: „Naşul a venit la nuntă cu Cenaclul Flacăra!”

Tudor Gheorghe şi soţia sa au format un cuplu timp de 55 de ani, mai exact din 1966, anul primei lor întâlniri în colectivul de actori al Naţionalului craiovean. Cei doi s-au căsătorit în 1974 și au împreună un băiat, pe Adrian. Naș la nuntă le-a fost Adrian Păunescu.

„Adrian m-a cununat şi, conform obiceiului, a trebuit să mă duc să-mi iau naşul cu lăutarii. În primul rând că, la nuntă la mine, am adus lăutari din Gorj. Spre supărarea lăutarilor din Dolj. A început un dialog între ei. Nu spun că şi naşul a venit cu Cenaclul Flacăra. Şi m-am pomenit că a venit cu o fătucă elevă prin clasa a 10-a, a 11-a, nu mai ştiu exact, şi ghici ce!, o chema Maria Dragomiroiu. Da, mă! Era elevă pe atunci şi a cântat ea cu lăutarii şi mi-a plăcut atât de mult, încât i-am zis «băi, fata mea, tu o să faci carieră», a mai spus artistul.

Soția lui Tudor Gheorghe a murit la vârsta de 86 de ani și există indicii că virusul SARS-CoV-2 i-ar fi grăbit moartea, însă familia sa nu a vrut să comenteze pe marginea acestui subiect.

Citește și:

Secretul căsniciei de 50 de ani a lui Tudor Gheorghe

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5