Tudor Chirilă are în echipă o artistă poliţistă şi un puşti cu voce specială

c112-13-vedete-tudor-chirila-vocea-romaniei-9.jpg

Tudor Chirilă are în echipă foşti finalişti

În ediţia de vinerea trecută, juratul Tudor Chirilă (45 de ani) a făcut două achiziţii de top pentru echipa lui de la „Vocea României” (PRO TV), unde marele premiu e de 100.000 de euro.

Prima a fost Natalia Selegean (32 de ani), o poliţistă pe care telespectatorii o ştiu din 2012, când a participat la „X Factor” (Antena 1).

c212-13-vedete-natalia-selegean.jpg

Poliţista Natalia Selegean are 32 de ani

Atunci, solista, care a făcut parte din echipa lui Cheloo, a ajuns până în galele live şi a lansat câteva piese în paralel cu munca de la IPJ Bihor.

Între timp, tânăra a devenit mama unei fetiţe cu care a şi venit la audiţiile pe nevăzute, iar acum face parte din echipa lui Tudor. Şi tot din echipa lui face parte şi un puşti de 17 ani care a fost în 2017 în emisiunea „Românii au talent” (PRO TV), George Aghinea, care este hipoacuzic.

c312-13-vedete-george-aghinea.jpg

La 17 ani, George Aghinea are o voce aparte

Tânărul a ajuns până în galele live, însă nu a trecut mai departe. Smiley l-a recunoscut şi l-a vrut în echipa lui, însă Horia Brenciu l-a blocat, şi a ajuns la Tudor, după ce toate scaunele s-au întors, juraţii fiind surprinşi că vocea este a unui băiat. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1