Trupa Cargo, concert cu reguli speciale. Evenimentul a avut loc la Timișoara

1-stanga-mediafax_foto-emanuel_titus_iliesi.jpg

Cargo n-a mai ridicat spectatorii în picioare
Foto: Mediafax

Au fost primii la Revoluţie, dau tonul şi la distracţia în aer liber după pandemie. În Piaţa Libertăţii din Timişoara a avut loc sâmbătă, 6 iunie, primul concert după ridicarea restricţiilor impuse de autorităţi din cauza pandemiei de coronavirus. Nu întâmplător a fost un concert rock, iar pe scenă au urcat TMGroove şi Cargo.

A fost un eveniment ”alt fel”, surprinzător pentru publicul obişnuit de rock: spectatorii au trebuit să respecte un set de reguli şi mai ales să stea pe scaune, total atipic pentru un concert rock. Încă de la intrare, fiecare timişorean prezent la eveniment a trebuit să poarte mască de protecţie, chiar dacă show-ul a avut loc în aer liber.

2-stanga_inquam_photos_virgil_simonescu.jpg

Rockerii au fost termoscanați și au fost obligați să stea pe scaune, la distanță
Foto: Inquam Photos

Participanţii la spectacol nu şi-au putut ocupa scaunele aflate la doi metri distanţă unul de altul până nu li s-a luat temperatura. Publicul a fost rugat insistent să nu se scoale de pe scaune în timpul concertului, care a început la ora 19.00, iar numărul de participanţi a fost regulamentar: 500 de persoane.

“În cazul în care, pe perioada desfăşurării evenimentului, se constată încălcări ale reglementărilor naţionale în vigoare, în privinţa distanţării fizice şi a ocupării scaunelor, concertul va fi suspendat”, au avertizat reprezentanţii Primăriei Timişoara, organizatoarea concertului, motiv pentru care toată lumea a stat cuminte. Intrarea s-a făcut gratuit, pe bază de rezervare online pe site-ul www.iabilet.ro.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1