În trupa A.S.I.A avea codiţe, acum Sorana se rupe-n fiţe!

a112_asia-2.jpg

Sorana, alături de Irina, Anca și Amorena

Sorana Darclee Mohamad (34 de ani), solista care a cunoscut celebritatea cu trupa A.S.I.A, alături de Anca Neacșu, Irina Nicolae și Anemona Nicolescu, este de nerecunoscut, la 11 de la destrămarea formației.

Dacă pe atunci purta ținute cumințele și avea părul prins în codițe, iată că ea și-a propus să se transforme într-o bombă sexy, pozându-se cu un ham din piele, dar și într-o bluză cu vedere la sâni. Ea ne-a vorbit despre această schimbare: ”În perioada A.S.I.A aveam un singur look pentru că așa trebuia! Uneori mă mai duceam eu la salon și îmi făceam o schimbare și eram certată. Sunt o persoană căreia îi place să experimenteze cât mai mult. Mă ajută și vârsta, sunt tânără! Părerea mea este că cea mai frumoasă armă a unei femei este tinerețea. Am silicoane de la vârsta de 21 de ani, sunt destul de finuțe și mici”.

a212_sorana.jpg

Sorana a încins Internetul cu ținuta de infarct

 

Deși are un iubit, antrenor de fotbal, Sorana nu vrea să-și oficializeze povestea de dragoste: ”Sunt într-o relație, am un iubit de un an şi stăm împreună. Ne este foarte bine așa. Nu cred că un act poate ține două persoane una lângă cealaltă dacă nu se iubesc”.

Loading...

Citește și

  • Sorana Darclée Mohamad mărturisește că s-a aruncat cu capul înainte în ”Ultimul Trib”, deși ea însăși este contrariată de condițiile în care vor trăi atât ea, cât și colegii săi de trib Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

  • Concurenţii reality-show-urilor de la Antena 1 şi Kanal D sunt plini de răni, lovituri, vânătăi, iar unii chiar au fost nevoiţi să părăsească competiţiile, atât la „Ultimul trib”, filmat în Madagascar, cât şi „Exatlon” din Republica Dominicană. Imaginile cu ei pe tărgi sunt la ordinea zilei, aşa că filmările seamănă, mai degrabă, cu o cameră de gardă.