«Trăsniții» revin pe micile ecrane! Când va fi primul episod

bella_si_gogoase_trasnitii.jpg

bella gogoase trasnitii
Gogoașe și Bella de la «Trăsniții» revin cu noi idei de afaceri
foto: Prima TV

După o pauză îndelungată, Bella, Gogoașe, Baba Frosa, Ema, Vandame, Chiorete, Sofica și Chestor sunt așteptați să întrețină atmosfera într-un nou sezon «Trăsniții». Personajele vor avea parte de aventuri inedite în prima ediție.

Iar pentru că telespectatorii îi așteaptă cu sufletul la gură, aceștia vor reveni pe micile ecrane cât mai curând. Prima ediție a celui de-al cincilea sezon va fi difuzată la Prima TV luni, 21 septembrie, de la ora 22.00, iar apoi, de luni până joi, la aceeași oră.

Încă din primul episod, Bella și Gogoașe vin cu o nouă idee de afacere. Cei doi s-au gândit mult și au ajuns la o concluzie: trebuie să înființeze împreună o casă de producție de filme pentru adulți. Pe de altă parte, Gogoașe nu a scăpat de probleme, fiindcă Baba Frosa încă îl presează să îi facă un nepoțel cu Ema. Pentru a scăpa de gura ei, bărbatul o minte pe mama sa, spunându-i că bebelușul urmează să vină cât de curând. Iar deși Ema își dorește din tot sufletul să aibă un copil, Vandame nu vrea deloc să fie tată, mai ales că nu are o sursă de venit stabilă.

Cât despre Chiorete și Sofica, cei doi s-au împăcat și sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Nu-și mai pot înfrâna instinctele și încep să se giugiulească în secția de poliție, însă Chestor îi surprinde în fapt. Ce consecințe vor suporta amorezii, dar și cum rezolvă Gogoașe problema nepoțelului, aflați luni, de la ora 22.00, la Prima TV.

 

Loading...
 
 

Citește și