A transformat o salopetă din bumbac în rochie de seară! Uite cum s-a îmbrăcat Carmen Negoiţă la petrecerea Viva!

Carmen Negoita _plan apropiat.jpg

carmen negoita, moda, afaceri,
Carmen Negoiţă are o garderobă impresionantă
Foto Arhiva Click!

Carmen Negoiţă a atras toate privirile la un eveniment monden cu ştaif. Bloggeriţa de fashion a optat pentru o salopetă din bumbac în detrimentul unei rochii de seară, ţinută cu care a făcut furori.

La petrecerea anuală a revistei Viva!, de joi seasra, de la Mogoşoaia, Carmen Negoiță și-a făcut apariția purtând o salopetă albă, evazată, cu tăieturi geometrice, buzunare, aplicații de nasturi și guler tip cămașă. Fashionista a completat ținuta cu o geantă plic și sandale cu platformă.

carmen_viva.jpg

carmen negoita petrecerea anuala viva mogosoaia
Carmen Negoiţă a făcut furori într-o salopetă albă
foto: Dorin Constanda

"Îmi plac ținutele all-white foarte mult. Am ales o salopetă lejeră, evazată, al cărei croi îți oferă impresia inițial că este, în fapt, o rochie. Nu am încărcat out-fitul cu multe accesorii, ci am preferat ca accentul să cadă asupra coafurii. Am ales un wet look stilizat, ridicat și tapat în zona superioară. La evenimentele de tip garden party, sunt recomandate și pălăriile, un tip de accesoriu pe care îl ador și îl port, dar pe care nu l-am folosit de această dată, ținând cont de vestimentație”, explică fashion bloggerul.

Carmen Negoiță este unul din cei mai renumiți fashion bloggeri români, dar şi un promotor al stilului de viață sănătos. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1