Transformare radicală a lui Joseph Hadad, chef-ul de la “Uite cine dansează!”

joseph_hadad_si_georgiana_caita.jpg

joseph hadad
Joseph Hadad și Georgiana Căița
foto: Pro TV

Pentru chef Joseph Hadad, show-ul de dans de la Pro TV a însemnat nu doar o schimbare radicală în ceea ce privește programul zilnic, ci și câteva kilograme în minus la nivelul taliei. Lucru care n-a făcut decât să-l bucure.

Joseph Hadad a dezvăluit, într-un interviu pentru Click!, ce ce schimbări a adus în viața lui participarea la show-ul ”Uite cine dansează!”.

  • Click!: Sunteţi mereu în bucătărie şi mai nou, pe ringul de dans de la „Uite cine dansează!”. Cum aţi reuşit să slăbiţi atât de mult?

Joseph Hadad: Mă ajută, în primul rând, metabolismul, dar şi stilul de viaţă. Eu nu fac rabat la alimentaţia sănătoasă. În plus, sunt atât de activ, încât 14 ore pe zi petrecute în bucătărie mă ţin în formă constantă. Sportul face şi el parte din viaţa mea, măcar o dată pe săptămână.  

  • Sunteţi gurmand? Ce vă place să mâncaţi?

Sunt gurmand, sigur. Însă sunt omul gusturilor simple. Al reţetelor vechi preluate din familia mea. Pot mânca cu poftă o pizza făcută de mine sau un peşte gătit simplu cu salată. 

  • Câte kilograme ați dat jos?

Am slăbit numai în primele 3 săptămâni de antrenamente 4 kg. Dar nu mă plâng, este o experienţă unică.  

  • Cât timp vă antrenați pe zi la ”Uite cine dansează!”?

Mă antrenez între 4 şi 6 ore pe zi. E foarte greu să ţin pasul, mai ales că nu am făcut niciodată atât efort fizic cumulat. De când mă antrenez cu totul, pregătiri plus antrenamentele între emisiuni, am slăbit aproape 6 kg.  

joseph hadadZoom
Joseph Hadad în bucătărie
foto: arhivă personală

 

  • Cum vă înţelegeți cu partenera de dans? Îi gătiți?

Mă înţeleg fantastic cu Georgiana. Este un profesionist desăvârşit şi un pedagog bun. Totuşi, a reuşit să scoată un dansator, dintr-un lemn. Sigur că îi gătesc, îmi place să o surprind la antrenamente cu mici ospăţuri.  

  • Care sunt preparatele care vă ies cel mai bine?

Îmi place să cred că toate îmi ies bine. Dar să ştiţi că am şi eu experienţele mele nereuşite. Însă nu mă las până nu îmi ies. Testez şi exersez până iese gustul pe care îl vreau. Cred că printre reţetele preferate se numără paté de foie gras home made, sea bass pe pat de vinete cu sos Provence, salată de calamari à la plancha pe pat de biscuite de parmezan.   

Joseph Hadad are drept parteneră în show-ul de dans o coregrafă foarte experimentată, Georgiana Căița, vestita Căprioara de pe vremea emisiunii ”Dansez pentru tine”, tot de la Pro TV.

loading...
Loading...

Citește și