Traian Băsescu a anunțat când va naște fiica sa, Elena! Dezvăluirile fostului președinte

traian_basescu_elena_basescu.jpg

Traian Băsescu a anunțat data în care va naște fiica sa cea mică, Elena
Foto Instagram

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a anunțat în cadrul unei emisiuni, care este luna în care se preconizează că Elena Băsescu va aduce pe lume al treilea copil.

Traian Băsescu este un tată și un bunic mândru! Fostul președinte a dezvăluit duminică, 27 mai, pentru România TV, faptul că la începutul lunii iunie, familia sa se va mări cu încă un membru, dat fiind faptul că în curând, Elena va aduce pe lume al treilea nepot al acestuia. Traian a susținut că ceilalți doi copii ai Elenei abia așteaptă să își întâmpine surioara, pentru că este vorba despre o fetiță, iar cea mică se pare că se lasă așteptată de toată familia.

elena_basescu.jpg

Elena Băsescu va deveni mămică pentru a treia oară
Foto Instagram

Deși Elena nu și-a dat acordul pentru „răspândirea” veștii, Băsescu nu a mai putut aștepta și a făcut publică informația cu privire la data în care fiica lui va naște. „Nu am întrebat-o dacă pot să spun public, dar o să spun, se pare că pe data de 4 pentru că aia mică nu a venit în poziţie să iasă. Ceilalţi doi au venit prematur, şi Traian şi Sofia (ceilalți doi copii ai Elenei n.r), asta mică e decisă să stea până în utlima zi. Abia o aşteaptă (cei mici – n.r). Ei cred că vine unul care se va juca direct cu ei, nu unul care plânge până se joacă cu ei”, a declarat Traian Băsescu.

traian_basescu_bunic_mandru.jpg

Traian Băsescu este un bunic mândru
Foto Instagram

Elena Băsescu va aduce pe lume o fetiță 

Nici fostul șef de stat, nici Elena, nu au dat detalii despre numele pe care îl va purta micuța. Fiica cea mică a fostului președinte a susținut că sarcina nu i-a dat bătai de cap și că se simte bine. „Sunt foarte fericită. Dintre toate cele trei sarcini de până acum, aceasta este cea mai uşoară. Pe de o parte, pentru că am deja experienţă, ştiu la ce să mă aştept. Pe de altă parte, sunt într-un moment în care sunt foarte relaxată şi optimistă. Sunt încrezătoare că totul va fi bine: pentru Sofia şi Traian Junior, pentru mine şi pentru viitorul copil”, a explicat Elena Băsescu, într-un interviu pentru Revista Viva

Traian Băsescu are momentan trei nepoţi: Traian şi Sofia, copiii Elenei Băsescu, şi Radu, fiul Ioanei Băsescu, fiica cea mare a fostului președinte.

 

 

Loading...

Citește și

  • Nepoţii lui Traian Băsescu sunt adorabili la echitaţie. Sofia Anais şi Traian junior au moştenit pasiunea bunicii lor, Maria Băsescu, şi au ajuns să îndrăgească şi ei căluţii şi să se descurce foarte bine în şa. Mama lor, Elena Băsescu, i-a fotografiat în weekend, la o ieşire în familie.

  • Elena Basescu gravida

    Elena Băsescu a intrat pe ultima sută de metri cu sarcina așa că, dintr-un moment într-altul, își poate strânge la piept fetița. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe mezina fostului președinte în compania mamei ei și, trebuie să recunoaștem, cea de-a treia sarcină i-a priit de minune. Elena Băsescu arată foarte bine gravidă în luna a noua.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1