Totul despre bruneta lui Ţociu

22-23jkbnbhg.jpg

Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Georgiana alimentând la o benzinărie din apropierea casei

Cupidon l-a săgetat bine de tot pe celebrul comic, pe care rar îl vezi trist sau nervos. De aproximativ 6 ani, Romică Ţociu se împarte între nevasta Nicoleta şi bruneta filiformă, cu care fotoreporterii presei mondene l-au surprins în ipostaze intime. Click! a aflat identitatea femeii care l-a prins în mreje pe “antenist”.

Bingo! Aşa am putea striga şi noi, la fel cum Romică Ţociu (53 de ani) o face de ani buni la Antena 1, la emisiunea “SuperBingo Metropolis”. Fotoreporterii Click! au găsit-o pe drăguţa lui Romică şi vă prezintă cum arată o zi obişnuită din viaţa ei. În primul rând, pe tânăra cu ochi albaştri, superbi, o cheamă Georgiana, şi nu Simona, aşa cum a fost botezată în presă, de-a lungul timpului. Este originară din Nehoiu (Buzău), lucrează în cadrul unei instituţii a statului, este bugetară, aşa că salariul ei nu ar depăşi 1.500 de lei lunar.

Click! a mai aflat că bruneta locuieşte într-un complex rezidenţial din afara Bucureştiului, la “Confort City”, unde un apartament costă aproximativ 40.000 de euro şi că are în garaj un Volkswagen Polo, pe care la mâna a doua îl iei şi cu 3.000 de euro.

Programul ei este „cuminte” şi aproape la fel în fiecare zi. Pleacă dimineaţa de acasă către serviciu, se întoarce în jurul orei 16.00 şi uneori trece pe la o benzinărie din apropierea casei. Doar vizitele lui Romică Ţociu îi mai sparg monotonia, aşa cum a fost şi în ziua de 11 ianuarie, când a fost surprins de fotoreporterii Click! Pe Facebook, Georgiana ”îşi vinde” o imagine de femeie romantică, fiind mai mereu înconjurată de trandafiri sau îmbrăcată în rochiţe sexy, care îi pun în evidenţă bustul frumos şi trupul subţire. Are o relaţie perfectă cu părinţii ei, profesori de meserie, fiind mai mereu împreună la petreceri sau la evenimente familiale. Despre preferinţele muzicale avem un singur indiciu: îi plac manelele, printre favoriţii ei fiind Adi de la Vâlcea.

Dovezile amantlâcului

De-a lungul vremii, mai exact din 2009 încoace, fotoreporterii revistei “Ciao!” l-au surprins de nenumărate ori pe Romică alături de frumoasa lui brunetă. Şi la restaurant, şi de mână pe stradă, şi pupându-se pe gură, în parcare. Click! v-a prezentat în ziarul de ieri detaliile unei vizite la ceas de seară, pe care antenistul i-a făcut-o Georgianei pe 11 ianuarie 2016. A plecat de acolo după aproape trei ore.

Nevasta Nicoleta şi-a făcut operaţii estetice

Nicoleta şi Romică Ţociu s-au căsătorit în 1995, la un an după ce s-au cunoscut şi au împreună doi copii superbi, Cătălin (21 ani) şi Daria (13 ani). Deşi ştie că soţul ei mai umblă şi prin alte case, Nicoleta (44 de ani) l-a scuzat mereu în faţa presei. ”Eu n-am ce să-i fac, este actor. Când m-am căsătorit cu el ştiam că este un om mai special. Noi nu divorţăm”, ne-a spus ea în trecut. În iulie 2014, femeia şi-a făcut o lipoaspiraţie de 6.000 de euro la abdomen şi coapse, încercând probabil să redevină pe placul lui Romică.

 

loading...

Citește și

  • 21 de ani de căsnicie cu Nicoleta, doi copii, 20 de ani de umor alături de Cornel Palade şi mai bine de 6 ani de amor secret cu o brunetă î­­nal­­tă şi subţire. Acestea sunt cifrele lui Romică Ţociu, pe care fotoreporterii Click! l-au surprins recent, la ceas de seară, acasă la amantă. Actorul pare îndrăgostit-lulea şi duce, nestingherit, o viaţă dublă.

  • tociu, sotia

    Nu de puţine ori Romică Ţociu (53 de ani) a fost prins întorcând capul după tinere domişoare! Escapadele lui au fost trecute însă cu vederea de Nicoleta, soţia comediantului.

  • romica tociu cafenea fete frumoase

    Ce e frumos şi lui Dumnezeu îi place, dar mai ales lui Romică Ţociu! Fotoreporterii Click! l-au surprins pe actor în Capitală în timp ce se grăbea să ajungă la o cafenea.

  • tociu, sotia

    A realizat o colecţie incitantă de lenjere intimă, şi-a făcut lipoaspiraţie, iar acum vrea să treacă şi printr-un proces de micşorare şi ridicare a sânilor. La 42 de ani, soţia lui Romică Ţociu luptă cu timpul în fiecare zi şi se pare că e pe cai mari.