Toți i-au plâns de milă, dar adevărul pare altul! Dana Grecu s-ar fi recăsătorit la o lună după divorț

dana_cherea.png

sursa foto: Antena3

Cea mai nouă dezvăluire făcută de către apropiații Danei Cherea, fostă Grecu, este aceea că prezentatoarea s-ar fi consolat în brațele unui medic stomatolog din Pitești după despărțirea de soțul ei.

Potrivit apropiaților Danei Cherea (fostă Grecu), prezentatoarea şi soţul ei ar fi divorţat la notar pe 18 octombrie 2017. Nimeni nu a stat să sufere prea mult dacă e să ne luăm după rapiditiatea cu care amândoi și-au găsit parteneri. Chiar dacă cel pus la perete a fost Bogdan Grecu, acuzat că și-ar fi lăsat soția după 20 de ani de mariaj și s-a cuplat cu o femeie mai tânără, iată că adevărul pare să fie altul. Surse din anturajul celor doi au declarat pentru cancan.ro că Dana ar fi fost cea care a făcut primul pas spre o altă relație care s-ar fi oficializat la starea civilă imediat după divorț. Mai exact, se vorbește despre faptul că prezentatoarea s-ar fi căsătorit cu un medic stomatolog din Pitești. Până acum, Dana Cherea nu a oferit detalii despre acest lucru. 

Dana Cherea a fost căsătorită peste 20 de ani cu Bogdan Grecu. „Pe soţul său, Bogdan, l-a cunoscut în clasa a XI-a. A fost dragoste la prima vedere, o întâlnire a două suflete ce alcătuiesc un întreg şi care sunt împreună de peste 20 de ani. În acea perioadă, el lucra ca ofiţer în armată, iar în momentul de faţă se ocupă de afaceri, având o firmă proprie”, a scris jurnalista Ioana Mandache în cartea „Povești de dragoste ale vedetelor”. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1