Top 10 cele mai bune glume despre Cristi Borcea

borcea-was-here.jpg

cristi borcea
O femeie care a trecut pe lângă închisoarea lui Borcea a rămas gravidă
Foto: Taranisme

Scandalul declanşat de anunţul-bombă al Valentinei Pelinel prin care informa opinia publică de faptul că este însărcinată a readus în centrul atenţiei un personaj uitat în ultima vreme. Încarcerat de aproape doi ani în Penitenciarul Poarta Albă, Cristian Borcea s-a săturat de scris (are publicată doar o singură carte în doi ani de temniţă n.r) şi s-a apucat de făcut copii.

4 ianuarie 2016. Afară iarna şi-a intrat în drepturi, lumea pare liniştită după minivacanţa de Revelion şi nimic nu indica ceea ce avea să se întâmple. Valentina Pelinel anunţă că va deveni pentru prima oară mamă, lucru ce în mod normal nu ar trebui să mire pe nimeni. Detaliile însă fac diferenţa şi în acest caz, ele sunt multe şi foarte picante.

Cristi Borcea este în centrul triunghiului amoros pe care îl formează cu soţia sa Alina şi Valentina Pelinel. De Sărbători, cea din urmă, bună prietenă cu Cristi încă din 2010 (vezi aici cum a început releţia dintre ei) când fostul patron dinamovist era încă căsătorit cu Mihaela, prima sa soţie, l-a vizitat pe "tăuraşul" Borcea la arestul central al Poliţiei Capitalei, locul unde acesta a fost transferat de căteva săptămâni. El ispăşeşte o pedeapsă de şase ani şi patru luni de închisoare dată de judecători în dosarul ”Transferurilor”.

Cele mai bune glume despre "isprava" lui Cristi Borcea şi nu numai

12509715_926628310725839_5974154754280957030_n.jpg

cristi borcea
Borcea was here / Borcea a fost aici
Foto: Taranisme

1.Borcea face copii ca să nu creadă lumea că-i curvar.

2.Pentru Borcea femeile fără copii sunt virgine.

3.Borcea a luat Bac-ul cu greu, la 26 de ani, fiindcă nu știa decât tabla înmulțirii.

4.Valentina Pelinel s-a despărțit de Boureanu ca să se cupleze cu Tăureanu.

5.Gardienii susțin că n-au simțit-o pe Valentina când a pătruns în celula lui Borcea pentru că manechinele au mers de pisică.

6.O avocată curajoasă a stat lângă Borcea cu trompele nelegate.

7.Congresul Mondial de Medicină a cerut redefinirea noțiunii de „penis captivus“.

8.Borcea susține că nu e deloc imoral să facă un copil cu amanta în timpul căsătoriei pentru că de fapt face un copil cu viitoarea nevastă în timp ce e căsătorit cu fosta amantă.

9.Chinezii de la un parc de urși Panda i-au ceut lui Borcea să scrie o carte despre reproducerea în captivitate.

10.Borcea nu se uită la reclamele pentru prezervative fiindcă nu-i plac filmele de groază.

Mai multe glume pe www.viorelilisoi.ro.

Cristian Borcea – arta de a conduce clubul pe care l-ai furat
Condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare în „Dosarul Transferurilor“, Cristian Borcea a scris şi el o carte în penitenciar. O „lucrare ştiinţifică“ în care autorul apare pozat cu ochelari de soare la ochi şi cu trabuc în gură. „Ce înseamnă de fapt această carte? Este încercarea mea de a-mi oferi experienţa, de a-i învăţa şi pe alţii ce înseamnă să conduci un club de fotbal în România. Ce este obligatoriu să faci, ce nu trebuie făcut niciodată“. Borcea scrie aceste rânduri din puşcărie, unde a ajuns tocmai din cauza modului fraudulos în care a condus clubul de fotbal Dinamo. Cartea este intitulată pompos „Am fost preşedintele unui vis, Dinamo Bucureşti“. Sunt 150 de pagini în care un condamnat pentru spălare de bani se prezintă ca un guru al marketingului şi se laudă că a salvat de la faliment clubul pe care l-a prejudiciat cu aproape cinci milioane de euro. Citeşte pe adevarul.ro fragmente din "opera" lui Cristi Borcea.

Loading...

Citește și

  • Numele lui Cristi Borcea este pomenit zilele astea mai des decât oricare altul. E şi normal, dacă ne gândim că fostul şef de la Dinamo a reuşit performanţa să lase însărcinate două femei, nevasta, Alina, şi amanta, Valentina Pelinel, în timp ce el se află la închisoare.

  • pelinel, borcea, copil, insarcinata, alina

    Fericire mare pentru Valentina Pelinel! Vedeta este gravidă în patru luni cu Cristi Borcea (46 de ani), cei doi urmând să devină părinţi în luna mai a acestui an. Fostul acţionar al echipei Dinamo este foarte fericit că, deşi e închis de aproape doi ani, a reuşit să-şi înmulţească numărul de moştenitori.

  • Valentina Pelinel (35 de ani), cea despre care s-a tot speculat că ar avea o relaţie cu Borcea, pentru care ar fi şi pus punct, anul trecut, căsniciei cu Cristian Boureanu, a făcut un anunţ bombă la început de an. A anunţat că e însărcinată. Gurile rele vorbesc de Cristi Borcea că ar fi lăsat-o gravidă pe Valentina, el urmând să devină tătic a şaptea oară.

  • cristi borcea diagnostic probleme cardiace spital floreasca urgenta

    Cristi Borcea ar putea ajunge din nou la cuţit! Fostul boss dinamovist riscă să dezvolte complicaţii majore la inimă după ce a fost adus de urgenţă la spital cu tensiune foarte mare şi cu dureri puternice în piept.