Romică Ţociu, prins la amantă!

tociumare787.jpg

Umoristul de la Antena 1 face ture între casa nevestei şi «cuibuşorul de nebunii», în care trăieşte un amor secret cu o focoasă brunetă
Fotografii: Mihai Ionescu

21 de ani de căsnicie cu Nicoleta, doi copii, 20 de ani de umor alături de Cornel Palade şi mai bine de 6 ani de amor secret cu o brunetă î­­nal­­tă şi subţire. Acestea sunt cifrele lui Romică Ţociu, pe care fotoreporterii Click! l-au surprins recent, la ceas de seară, acasă la amantă. Actorul pare îndrăgostit-lulea şi duce, nestingherit, o viaţă dublă.

De mult curaj şi talent ai nevoie să jonglezi cu două femei aşa cum face Romică Ţociu (53 de ani), nu de ieri, de azi, ci de mai bine de 6 ani, după cum ne indică fotografiile surprinse de-a lungul timpului. Se pare că prezentatorul show-ului “SuperBingo Metropolis” (Antena 1) nu s-a lepădat de păcat nici în 2016 şi a început anul, unde credeţi, în “cuibuşorul” în care dragostea devine interzisă: acasă la amantă. Dar să povestim pe îndelete, cu poze, detalii şi ore precise, căci fotoreporterii Click! au surprins dovezi veritabile.

iesetociu9898.jpg

11 ianuarie, ora 20.00. Romică Țociu pleacă din blocul brunetei, după trei ore petrecute în „cuibușorul de nebunii”

11 ianuarie 2016, ora 17.32, complexul rezidenţial Confort City, de la marginea Bucureştiului. Umoristul soseşte singur, parchează în spatele blocului, scoate din portbagaj o pungă cu un cadou, pesemne a rămas restant de la Crăciun, şi intră în scara A, cu “a” de la amor, cum altfel? În timp ce el parca, deja celebra brunetă, cu care Ţociu a apărut în presă ba de mână, ba pupându-se pe gură, şi-a făcut apariţia la balcon, fix ca într-un cadru modern din “Romeo şi Julieta”. Nu i-a trimis bezele, ci s-a asigurat că nu vor fi văzuţi, aşa că a tras ferm de draperii. Fix la ora 20.00, de parcă ar fi pus ceasul să sune, Romică părăsea alcovul, s-a suit în maşină şi a gonit spre casa conjugală, acolo unde îl aştepta nevasta Nicoleta. 

 

balcon45454.jpg

După plecarea actorului, tânăra a aerisit și a făcut un pic de curățenie

Imediat după plecarea „drăguţului”, bruneta îmbrăcată în pijama a revenit la balcon şi a tras la loc draperiile, pentru că, nu-i aşa, ce era interzis se consumase deja. Mai mult, femeia a aerisit şi a trebăluit pe acolo cu mopul şi cu mătura, probabil celebrul musafir intrase încălţat pe covorul din sufragerie.

Ieri, reporterii Click! l-au sunat pe Romică Ţociu, nu să-l întrebe de sănătate, ci de... amantă. Ni s-a părut relaxat, asumat şi deja obişnuit cu astfel de întrebări. “Unde eram? La o brunetă? Haideţi, dom’le, ce vă interesează? Eu nu ştiu nimic, oi fi fost, oi mai fi fost şi eu. Şi ce, daţi-le, daţi pozele, eu fac ce vreau. Eu sunt căsătorit, am familie, umblu unde vreau eu. Da, am prieteni, am cunoştinţe, nici nu ştiu pe unde umblu, umblu unde vreau eu! Hai, vă pup şi vă doresc numai bine”, ne-a spus Ţociu, cu un amestec de vină, umor şi mândrie.

21 de ani de căsnicie şi doi copii

tociusinevasta878.jpg

Romică și soția sa, Nicoleta

Nicoleta şi Romică Ţociu s-au căsătorit în 1995, la un an după ce s-au cunoscut. La vremea aceea, fiul lor, Cătălin, avea deja trei luni. Deşi relaţia lor a trecut prin multe furtuni, cei doi nu au fost niciodată la un pas de divorţ. Au mers înainte de dragul familiei. Aceștia au împreună doi copii, Cătălin (21 ani) şi Daria (13 ani). Şi în vieţile profesionale le merge bine. Romică prezintă emisiunea SuperBingo Metropolis la Antena1, alături de prietenul Cornel Palade, Daniela Crudu şi Mihai Mitoşeru, iar Nicoleta gestionează o afacere cu costume de baie şi lenjerie intimă.

Nicoleta Ţociu: «Eu n-am ce să-i fac, este actor!»

De departe, dacă s-ar acorda premii pentru cea mai îngăduitoare soţie, Nicoleta Ţociu (44 de ani) ar trebui să primească un ditamai trofeul. Şi pentru iertare, şi pentru răbdare, şi pentru declaraţiile împăciuitoare. În august 2012, când Romică a fost prins pe Litoral cu o altă femeie, de această dată blondă, Nicoleta ne-a declarat, resemnată: “Eu n-am ce să-i fac, este actor. Când m-am căsătorit cu el ştiam că este un om mai special. Noi nu divorţăm, femei au mai fost, asta nu e prima. Ne creştem copiii, ne vedem de familie. Acum ce să fac, să-mi smulg părul din cap? Nu e o soluţie. Sunt mândră că am un bărbat atât de irezistibil la 50 de ani. Mie nu-mi poate lua nimeni locul în inima lui”, ne-a spus femeia.

Loading...
 
 

Citește și

  • tociu, sotia

    Nu de puţine ori Romică Ţociu (53 de ani) a fost prins întorcând capul după tinere domişoare! Escapadele lui au fost trecute însă cu vederea de Nicoleta, soţia comediantului.

  • romica tociu cafenea fete frumoase

    Ce e frumos şi lui Dumnezeu îi place, dar mai ales lui Romică Ţociu! Fotoreporterii Click! l-au surprins pe actor în Capitală în timp ce se grăbea să ajungă la o cafenea.

  • E între ciocan şi nicovală, dar ştie să iasă basma curată mereu! Romică Ţociu calcă „strâmb” un weekend, când îşi face de cap cu amanta, însă următorul i-l dedică în totalitate soţiei, Nicoleta. Zilele trecute, actorul a dat dovadă că e un familist convins, când a petrecut cu soţia şi fetiţa la Mamaia.

  • “Spune-mi cu cine umbli ca să-ţi spun cine eşti!”, e  o zicală care pare să li se potrivească mănuşă umoriştilor Cornel Palade (61 de ani) şi Romică Ţociu (51 de ani). Împart de mai bine de 20 de ani aceeaşi scenă, iar mai nou au în comun şi obiceiurile proaste. După nenumăratele escapade ale colegului Ţociu, a venit şi rândul lui Cornel Palade să-şi înşele nevasta. 

  • Romică Ţociu îşi trăieşte viaţa din plin! "Împărţit" între nevastă şi amantă, actorul n-are linişte nici când iese la terasă. Culmea, fotoreporterii Click! l-au surprins cu două telefoane mobile la ureche, vorbind de zor!

  • Romică Ţociu trăieşte mai ceva ca-n filme! Actorul a fost surprins făcând sex noaptea, pe plajă, în spatele unei terase de pe Litoral, cu amanta Ramona. Culmea, scandalul nu pare să-i zguduie căsnicia. Soţia i-a luat ieri apărarea:„Nu-mi poate lua nimeni locul în inima lui!", a declarat Nicoleta Ţociu, în exclusivitate pentru Click!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1