Ţinutele de la nunta lui Mutu, «disecate»: «Un carnagiu»

mutu-895665151.jpg

mutu, nunta, blanuri, moda, analist de moda
Sandra şi Adi Mutu au fost îmbrăcaţi corect, în ciuda hainei “oripilante”
Fotografii: Mihai Ionescu

Cununia civilă a Sandrei cu Adi Mutu a fost evenimentul lunii februarie. Deşi nu au avut mulţi invitaţi, eleganţa şi luxul au fost în prim-plan printre cei prezenţi. Analistul de modă Alin Gălățescu a observat ținutele doamnelor şi, în mare, nu le-a dat note de trecere, cu toate că tinerele au purtat haine de mii de euro. Nici mirele Adi Mutu nu a fost lăudat de Gălăţescu.

Adi Mutu, 37 de ani, directorul general al celor de la Dinamo, s-a însurat marţi, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, cu Sandra, 23 de ani, femeia care va naşte în aprilie primul copil al cuplului. Data nu a fost aleasă întâmplător, cei doi sărbătorind aniversarea relaţiei lor. Adi şi Sandra s-au căsătorit civil în prezenţa naşilor Beatrice şi Edi Stăncioiu, a părinţilor şi a celor mai apropiaţi prieteni. N-a fost un eveniment cu mare fast, aşa cum se anunţă a fi nunta din vara acestui an. 

mutu, nunta, blanuri, moda, analist de modaZoom
Mama Sandrei a purtat o haină de blană până în pământ

Cu toate astea, invitaţii au ales să poarte ţinute care de care mai scumpe, însă nu neapărat ce este scump este şi actual. Alin Gălăţescu, cunoscutul analist de modă, este de părere că vestimentaţia aleasă de unii dintre participanţii la eveniment n-a fost deloc inspirată, cu atât mai mult cu cât doamnele au purtat un articol pe care el nu-l suportă: haina de blană. 

mutu, nunta, blanuri, moda, analist de modaZoom
Haina din bucăţi de blăniţă purtată de naşă nu mai e la modă

”A fost un adevărat carnagiu acolo. Femeile tinere consideră blana un gen de acces în categoria superioară – că devin mature -, iubite oficiale, soţii, ceea ce nu este deloc adevărat”, şi-a început Gălăţescu analiza vestimentară. 

mutu, nunta, blanuri, moda, analist de modaZoom
Pălăria şi cizmele Ramonei Bădescu, criticate dur de Gălăţescu

”Adi Mutu şi Sandra au fost îmbrăcaţi ok. Nu am putut observa ce era sub haina oripilantă, dar grafică, a Sandrei, însă per total au fost ok”, a precizat acesta.

mutu, nunta, blanuri, moda, analist de modaZoom
Analistul de modă Alin Gălățescu a «disecat» ținutele celor prezenți la cununia civilă de marţi, iar verdictul a fost necruțător

Ramona Bădescu nu a scăpat însă de criticile lui Gălăţescu, aşa cum nu a făcut-o nici Beatrice Stăncioiu: ”Ramona era prea teatrală cu pălăria pe o parte şi haina la limita rochiei, combinate cu deja clişeisticele cizme lungi, mult prea lungi. Cât despre soţia lui Stăncioiu, ea a fost pe lângă subiect total. Hăinuţele din bucăţi de blăniţă sunt passé, neinteresante şi de evitat. Pantalonii de catifea în dungi ar fi mers doar dacă era vorba de fapt despre o salopetă. Look-ul alb-negru însă este neinspirat şi fără stil”.

loading...
Loading...