Ţinuta asta a scos-o din anonimat! Iulia Albu i-a adus şi mai mulţi fani

18-19-vedete-rimes.jpg

irina rimes iulia albu tinuta trofeu wow
Irina Rimes se află în toate topurile muzicale
Foto: arhivă personală

Nu are succes doar în cariera muzicală, ci primeşte aprecieri şi pentru ţinuta vestimentară. Irina Rimes a reuşit să o convingă pe temuta Iulia Albu că se îmbracă cu stil la evenimentele mondene şi a primit un trofeu "Wow", distincţie la care nici măcar nu îndrăznea să viseze. Artista, originară de peste Prut, mărturisea recent că are o stilistă cu care se consultă, dar că majoritatea hainelor le achiziţionează după gustul ei.

Irina Rimes este pe o pantă ascendentă din toate punctele de vedere. Piesele ei ajung la inimile fanilor şi nici participările la evenimentele din showbiz nu trec neobservate, ba sunt intens comentate. Bruneta a avut câteva apariţii notabile, iar ultima la evenimentul de pre-lansare al noului album al Alinei Eremia i-a adus multe aprecieri. Topul şi pantalonii din imitaţie de piele au fost piesele cu care nu a dat greş, iar Iulia Albu a remarcat imediat ţinuta ei. 

irina rimes trofeu wow iulia albu Zoom
Irina Rimeş are un stil vestimentar aparte, apreciat de Iulia Albu
Foto: arhivă personală

"Nu ştiu dacă sunt de acord cu ce poartă în picioare, dar acel top îi stă foarte bine. Are un look foarte bun şi mi se pare că investeşte în imaginea ei ca artist. Din acest motiv îi vom da un trofeu Wow", a spus Iulia Albu. 

Irina Rimes a intrat puternic pe piaţa muzicii comerciale din România, încă de anul trecut cu piesa "Visele". Deşi a ajuns în finală show-ului de talente “Fabrica de staruri” din Republica Moldova, Irina Rimes era o necunoscută la noi în ţară, lucru care s-a schimbat în doar câteva luni. 

 

loading...

Citește și

  • irina rimes media music awards

    Irina Rimeş şi-a convins fanii că este cea mai simpatică artistă, titlu care i-a revenit marţi seara la Media Music Awards, dar aceasta nu a fost singura ei distincţie. Artista, originară de peste Prut, a plecat acasă şi cu premiul pentru cel mai bun artist dintre vocile noi ale momentului. Pentru eveniment, bruneta, de 25 de ani, a adoptat o ţinută îndrăzneaţă din latex, care a scos la iveală partea rebelă a tinerei soliste.

  • irina rimes visele

    Irina Rimes, cântăreaţa originară din Republica Moldova, a intrat puternic pe piaţa muzicii comerciale din România. Piesa ei "Visele" se aude pe toate posturile de radio, în cluburi şi la terase, şi este numai bună pentru petrecăreţi. Artista, care până la acest hit, era cunoscută doar la Chişinău, a strâns rapid aproape un milion de vizualizări pe Internet şi a pierdut numărul fanilor.

  • irina rimes iulia albu tinuta trofeu wow

    După ce în luna mai au lansat piesa “Cupidon”, care le-a adus 10.000.000 de vizualizări pe Internet, Irina Rimes (25 de ani) şi Guess Who (alias Laurenţiu Mocanu- 31 de ani) se mândresc acum şi cu videoclipul mult aşteptat.

  • Vine din Moldova şi a cucerit deja lumea muzicală de la noi! Cu apariţia sa la Balul Veneţian, petrecerea organizată de revista OK, i-a lăsat pe toţi .... (fără) mască atunci când a afişat o ţinută cu vedere la ... sâni. Cine este IRRA? Aflaţi mai multe în continuare!