Tily Niculae a născut un băieţel de ziua soţului! Primele fotografii cu bebeluşul

90878718_2689114184704993_2934842524491055104_n.jpg

tily si bebelul
Tily Niculae a distribuit pe Instagram două imagini emoţionante cu cel mai nou membru al familiei, Radu
Foto Arhivă personală

Motiv de bucurie în familia actriței Tily Niculae, care a devenit mamă pentru a doua oară chiar de ziua soțului său, pe 26 martie. Radu, micuțul care a văzut ieri pentru prima dată lumina zilei, este sănătos, iar actrița radiază de fericire, după ce și-a făcut nenumărate griji, mai ales că maternitatea la care plănuia să nască a fost închisă din cauza pandemiei de coronavirus.

 

Tily Niculae a devenit mama unui băiețel perfect sănătos pe 26 martie, chiar de ziua soțului său, iar fericirea pe care a trăit-o a dorit să o împărtășească cu prietenii virtuli, care i-au fost alături prin mesaje de susținere. Ea a distribuit două fotografii în care apare alături de Radu Teodor, căci acesta este numele bebelușului. În instantanee, actrița își ține în brațe fiul și afișează un zâmbet care ilustrează perfect sentimentul de împlinire pe care îl resimte. Alături de imagini a scris și un mesaj prin care i-a urat, într-o manieră emoționantă, bunvenit pe lume lui Radu.

tily-si-bebelul.jpg

tily si bebelul
Radu a venit pe lume, joi, 26 martie, chiar de ziua de naştere a tatălui său
Foto Arhivă personală

"L-am adus pe lume pe cel mai bun, pufos și dorit copil. De ziua soțului i-am făcut cea mai mare bucurie. În urmă cu 10 ani mergeam la primărie să declarăm căsătorie, iar pentru noi, de acum încolo, această zi va avea semnificație triplă. Cel mai nou membru al familiei, Radu - Teodor al carui nume simbolizeaza ‘Bucurie’ - ‘ Darul lui Dumnezeu’ s-a nascut sanatos si voios. 3620 kg, 52 cm. Familia plange intr-una de fericire cand facem video call-uri, dar stim cu totii ca este doar un moment din vietile noaste cand stam despartiti!
In realitate suntem mai uniti si recunoscatori fiindca ne avem unii pe ceilalti. Sofia este surioara pe care orice fratior si-ar fi dorit-o. Numai ca ea este 100% surioara lui Radu.Fetita cu ochi albastri care l-a dorit, pupat intr-una atunci cand era in burtica si i-a spus neincetat:Te iubesc!Este acasa si plange de emotii si neputinta ca nu il poate tine in brate. Dar, in curand ne vom dragali cu totii!", a fost mesajul actriţei. 

90878718_2689114184704993_2934842524491055104_n.jpg

tily si bebele
Tily a devenit mamă pentru a doua oară
Foto Arhivă personală

Tily a trăit emoţii intense până la naşterea lui Radu, ţinând cont de faptul că maternitatea la care ar fi trebuit să îl aducă pe lume pe fiul său a fost închisă în contextul pandemiei de coronavirus. A avut însă puterea de a suporta stresul şi a de rămâne optimmistă, în ciuda micilor piedici apărute pe drum. 

Colegele lui Tily, Laura Cosoi şi Dana Rogoz urmează să devină mame pentru a doua oară

În ciuda faptului că sunt prietene, Tily a menţionat că niciodată nu şi-au telefonat pentru a-și oferi reciproc sfaturi despre creșterea copiilor întrucât ele consideră că instinctul unei mame este cel care primează și orice femeie știe care este lucrul cel mai bun pentru proprii copii. 

unnamed.jpg

laura cosoi si familia
Laura Cosoi va deveni mamă pentru a doua oară în luna august
Foto Arhivă personală

"Nu ne-am sunat să ne dăm sfaturi, nici la prima sarcina, nici acum, la a două sarcina, cred că fiecare mamă este aptă să-și ia propriile decizii pentru că atunci când vorbim despre bebeluș instinctul unei mame nu dă greș niciodată", declara vedeta în urmă cu aproape două săptămâni, pentru Click! 

dana-rogoz_5.jpg

dana rogoz
Dana Rogoz este însărcinată în 31 de săptămâni
Foto Arhivă personală

Citeşte şi

Tily Niculae este însărcinată cu al doilea copil: «Ştiam că minunile există!»

Dana Rogoz a amenajat deja camera copiilor. Arată superb!

Loading...
 
 

Citește și