Tily Niculae, despre ghinioanele din trecut: «Nu mai aveam nimic, nici măcar un iaurt»

tily_niculae_1.jpg

Tily Niculae

Actriţa Tily Niculae a povestit despre ghiniaonele din viaţa sa, dar şi despre cum îşi răsfaţă fiica. Ea şi soţul ei au hotărât să nu mai dea bani pe lucruri pe care nu le folosesc sau pe mâncare pe care nu o consumă.

Aceştia au decis să-i ofere copilului amintiri frumoase şi au avut grijă să aibă un Crăciun perfect, aşa că, actriţa i-a luat un brad imens, chiar dacă erau cazaţi la hotel.

tilz.jpg

Tily Niculae
Foto Instagram

"Oul era singurul aliment pe care îl aveam în casă. Noi chiar nu mai aveam nimic, nici măcar un iaurt. Dragoş se contra cu mine anul trecut şi a stabilit regula de a nu mai cumpăra în exces. Spunea că noi cumpărăm mult şi prost. (...) Le-a picat faţa când am intrat cu bradul în hotel. Pentru copil am spus să păstrăm nişte amintiri de neuitat", a declarat Tily Niculae în cadrul emisiunii "Răi da' Buni". 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • tily niculae

    A trecut de la extaz la agonie și invers în weekendul acesta. Îndrăgita actriță Tily Niculae a avut o zi antitetică duminică, când a trebuit să participe atât la un eveniment nefericit, cât și la unul plăcut, unde a mers cu drag.

  • tily niculae psoriazis maini rani eczema

    O prezenţă rare la evenimente mondene, Tily Niculae a ieşit joi seară în casă la petrecerea revistei Ok! de la "Le Chateau". A îmbrăcat o rochie mini nude la care a asortat pantofi stiletto în aceeaşi nuanţă, dar cu toate că look-ul ei a fost impecabil, mâinile îi trădează şi acum suferinţa. În urmă cu un an actriţa, care făcea furori în serialul "La bloc", a fost diagnosticată cu psoriazis, boală care a nu i-a afectat doar pielea, ci a lăsat urmări şi asupra psihicului vedetei.