Tili Niculae, dezvăluiri incredibile despre boala care o macină

niculae.jpg

Tili Niculae a vorbit despre boala de care suferă de aproximativ de 9 ani
Foto: Captură Kanal D

Tili Niculae, actriţa din ''La Bloc'', suferă de mai bine de 9 ani de o boală fără leac: psoriazis. Invitată în emisiunea ''Teo Show'', aceasta a vorbit despre boala pe care o are, dar şi despre greutăţile pe care le întâmpină zi de zi.

Tili a povestit cum s-a declanşat boala, şi că cel mai greu îi este atunci când nu îşi poate atinge fetiţa, de frică să nu o rănească.

''La mine această boală a pornit acum 9 ani. Am avut un şoc emoţional când m-a sunat mama şi mi-a spus că tata a făcut infarct. Eram pe platourile de la Buftea, iar mama nu a mai apucat să-mi spună că e totuşi pe picioare. Am suferit atunci un şoc emoţional, am crezut că l-am pierdut pe tata. A fost o lungă perioadă în care am ţinut totul în mine. Acum am început să fac terapie'', a mărturisit ea, cu ochii în lacrimi, la Kanal D.

tily.jpg

Aşa arată mâinile lui Tili Niculae
Foto: Captură Kanal D

Această boală se manifestă prin mâncărimi şi usturimi: ''Dacă ating apa, sângerez. Eu nu îmi pot spăla copilul. Port mănuşi menajere să nu o zgârii. Am mâncărimi şi usturimi tot timpul'', a mai adăugat aceasta.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1