Teo Trandafir, ultima ieşire cu bucătarul Antonio? - FOTO EXCLUSIV

12-13-vedete-1.jpg

Passarelli a ieşit din club cu Teo şi cei doi s-au comportat ca doi îndrăgostiţi
Foto: MIHAI IONESCU

Povestea de „dragoste” dintre Teo Trandafir şi Antonio Passarelli e posibil să fi ajuns la final. La fel cum a ajuns şi emisiunea „Plaja lui Teo” de la Kanal D, unde cei doi au fost colegi mai bine de o lună. La petrecerea de final de sezon, unde au petrecut împreună, cei doi păreau foarte îndrăgostiţi.

Timp de o lună, Teo Trandafir (46 de ani) şi Antonio Passarelli (55 de ani) au părut cel mai îndrăgostit cuplu monden de pe Litoralul românesc. „Povestea lor de dragoste” a început din iulie, o dată cu emisiunea „Plaja lui Teo” de la Kanal D, amândoi declarând, de fiecare dată când au avut ocazia, că nu sunt împreună, ci că sunt prieteni foarte buni, în schimb. Prieteni care se ţin de mână şi se sărută în locuri publice.

Cei doi au avut o ultimă ieşire împreună într-un club de pe Litoral săptămâna trecută, când au sărbătorit finalul de sezon al emisiunii pe care au prezentat-o de la mare. Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă, când cei doi au petrecut cu echipa show-ului până la 04.00 dimineaţa, aproape de răsăritul soarelui, când au plecat alături de Marian Teodorescu, alias „Dom’ Profesor”, amicul de-o viaţă al lui Teo, care a slăbit şi el considerabil. Tot acesta a făcut pe şoferul pentru cuplul format din prietenii lui, care au preferat să stea pe bancheta din spate, exact ca doi îndrăgostiţi. 

12-13-vedete-2.jpg

I-a deschis portiera la maşină
Foto: MiHAI IONESCU

12-13-vedete-3.jpg

S-a urcat lângă ea, pe bancheta din spate
Foto: MiHAI IONESCU

Şofer le-a fost «Dom’ Profesor»

Obosiţi după o noapte de distracţie, Teo şi Passarelli s-au tolănit pe bancheta din spate a maşinii şi s-au lăsat duşi de prietenul lor cel mai bun care făcea pe şoferul într-o direcţie cunoscută doar de ei, la hotelul unde erau cazaţi. Deşi nu au vrut să facă declaraţii, cei doi au spus de câteva ori în public că după terminarea emisiunii de la Kanal D nu vor mai avea proiecte personale împreună până la toamnă. Până la începerea noului sezon de emisiuni, Antonio se va întoarce la restaurantele sale, iar Teo va avea vacanţă şi va petrece cu fiica sa. Se aude că Teo Trandafir va începe un nou proiect de emisiune din toamnă, în care s-ar putea să modereze un show cu Cătălin Botezatu (46 de ani). Ne întrebăm dacă Antonio îşi va mai găsi loc în noul format de emisiune care se va difuza în toamnă la Kanal D. Dacă „povestea lor de dragoste” va continua şi după vara aceasta, rămâne de văzut.  

Antonio Passarelli: «Sunt atras intelectual de Teo»

De-a lungul timpului, bucătarul a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegei sale de emisiune. „Teo e un om extraordinar, iar eu mă bucur de o prietenie profundă alături de ea, dar nimic altceva. Fiecare om care se pune lângă Teo se îndrăgosteşte de calitatea omeniei, dar mai ales de profunzimea intelectului ei. Însă, de aici şi până la a merge în pat cu ea e o cale lungă şi inexistentă în cazul nostru. Nu mă pot gândi la aşa ceva, pentru că nu pot să stric o prietenie aşa frumoasă, la superlativ, chiar. Poate peste doi, trei sau zece ani... Atunci când ne vom simţi singuri de o parte şi de cealaltă, poate vom vorbi despre asta. Astăzi, însă, nu, deloc. Deşi aş putea recunoaşte că sunt atras intelectual de ea. Are o cultură umanistică şi filosofică impresionantă, iar chestia asta mă atrage din punct de vedere psihic”, a spus Passarelli, în exclusivitate pentru Click!, acum o lună.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1