Teo Trandafir, surprinsă în ipostaze nemaivăzute, într-un magazin! I-a șocat pe paznici

teo-trandafir.jpg

teo trandafir
Teo Trandafir s-a dezlănțuit în ritm de dans, printre rafturile unui magazin
Foto: arhivă personală

Toată lumea o cunoaște pe Teo Trandafir. Indiferent unde s-ar duce, ea este recunoscută imediat de cei din jur, având în vedere că e una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare Tv. Rareori a fost însă, văzută într-o ipostază atât de eurforică, într-un spațiu public.

Teo a publicat pe Internet, în weekend, o înregistrare video dintr-un supremarket, în care se mișcă  printre rafturi în pași de dans. S-a dezlănțuit probabil pe ritmurille unei melodii difuzate în acel moment în magazin și nu s-a gândit că toată lumea din magazin se uita la ea:

„Nu înțeleg de ce râdeau domnii de la pază, care au văzut asta. Sau juma’ de magazin. Eu dansez frumooos, mai bine decât Elaine din «Seinfel» (un serial american de comedie, n.r.)”, a scris Teo Trandafir pe rețeaua de socializare.

Prezentatoarea are o personalitate complexă, chiar dacă nu lasă mereu să se vadă acest lucru, este o fire puternică, dar manifestă și o puternică sensibilitate pentru frumos. Ea are în grijă o fetiță, pe care a adoptat-o. Legătura lor este una cu totul specială și nimeni n-ar putea spune, dacă n-ar ști, că Teo este de fapt mama adoptivă.

loading...
Loading...

Citește și