Teo Trandafir s-a remodelat! Vezi ce operaţii estetice a făcut vedeta

Teo Trandafir

Teo Trandafir
Teo Trandafir
Foto: Arhiva personală

“Oricine slăbeşte 35 de kg ca mine are probleme, îi cad toate” a declarat Teo Trandafir la Kanal D! Vedeta a povestit ce operaţii estetice şi-a făcut în vacanţa care tocmai s-a încheiat. Totul se întâmplă după ce prezentatoarea tv a dat jos un surplus de câteva zeci de kilograme.

Celebra şi îndrăgita Teo Trandafir a mărturisit că şi-a făcut o operaţie estetică facilală. Totul ar fi durat doar o jumătate de oră şi Teo s-a refăcut complet în doar o săptămână. Iar persoana care a susţinut-o cel mai mult a fost Maya, fetiţa ei.

 “E prima dată în viaţa mea când îmi fac o operaţie estetică. Iniţial, mă gândeam ce o sa scrie presa, dar am stat un pic, am reflectat şi am ajuns la concluzia că este mai bine să spun adevărul. Apoi, ce să zică ziarele, căci nu am făcut nimic rău, nu am omorât pe nimeni, nu am jignit pe nimeni, nu am deranjat pe nimeni, dar nici nu puteam să apar aşa în faţa telespectatorilor! A trebuit să imi consult medicul, să facem cât de puţin se poate, pentru că am o vârstă şi atunci când lucrezi la televizor, este cazul să te ingrijeşti un pic. Aşa că m-am lăsat pe mâna doctorului Gad Renert şi mi-am făcut o intervenţie cu botox la nivelul feţei, în partea superioară, în apropierea ochilor, pentru estomparea ridurilor şi a pielii care se lăsase un pic, iar la Maria Păuna mi-am facut un contur la ochi! In rest, sunt eu, naturală” a povestit vedeta pentru Wowbiz.

Astfel, pentru apariţia pe micul ecran, Teo a facut câteva transformari minore, spune ea.

“Am slăbit foarte mult anul acesta şi trebuia să fac ceva! In primul rând, este o chestiune de respect, atât faţă de mine, cât şi faţă de publicul meu. Inainte chiar mă gândeam că dupa 45 de ani, e musai să trec pe la doctorul estetician. Nu am trecut dupa 45, am făcut-o dupa 46 de ani, pentru că nu se mai putea. Concret, după ce am dat peste 35 de kilograme jos, arătam rău şi m-am gândit ca nu e normal să mă prezint aşa la televizor!” a mai declarat Teo Trandafir pentru aceeaşi sursă.

teo_trandafir_-_kanal_d.jpg

Teo Trandafir
Teo Trandafir apare la Kanal D de luni până vineri, 16.45
Foto: Kanal D
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1