Teo și-a dat chiloții jos în emisiune! «Asta înseamnă să ai mândrie»

teo_si-a_dat_chilotii_jos.jpg

teo si-a dat chilotii jos
Teo și-a dat chiloții jos pentru a face haz de vedetele de la concertul „Forza Zu”
foto: captură KanalD

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare Tv. Vedeta își practică meseria de ani buni, iar în tot acest timp a reușit să câștige un public fidel.

Indiferent pe ce canal de televiziune ar apărea, Teo are propria ei audiență. Cu toate acestea, nici telespectatorii care o urmăresc negreșit nu s-au așteptat la gestul pe care l-a făcut prezentatoarea în ediția de luni (23 mai) a emisiunii.

Teo a purtat o rochie până la genunchi, iar sub ea, o pereche de colanți. Surpriza a fost faptul că, peste colanți, prezentatoarea a tras o pereche de chiloți, înainte de a intra în emisie. Aceasta a vrut să amintească de ținutele inedite purtate de vedete la concertul „Forza Zu”, așa că s-a lăsat filmată cu chiloții respectivi la vedere.

teo_chilotii_jos.jpg

teo chilotii jos
Teo, cu chiloții la vedere la emisiune
foto: captură KanalD

 

Colegul ei de emisiune, Bursucu’, care purta și el lenjerie intimă peste pantaloni, a izbucnit în râs când a văzut-o pe Teo dându-și lenjeria intimă jos. „Se pot folosi și pe post e sutien. Asta înseamnă să ai mândrie, să poți să-ți dai chiloții jos fără să-i fi pus”, a comentat prezentatoarea. 

Loading...

Citește și

  • teo trandafir adrian cristea bursucul

    Zilele trecute, Click! a fost în culisele emisiunii “Roata Norocului”, care va reveni pe micile ecrane de la Kanal D din 21 februarie, în fiecare duminică de la ora 20.00. Mare supriză am avut când am ajuns la filmări. Ne-am trezit că Teo şi-a lăsat emisiunea şi a intrat, în direct, la prietenul şi colegul său de filmare pentru a-l susține și a-și arăta atașamentul.

  • teo trandafir taxi despre smerenie

    Melodia „Despre smerenie” lansată joi (7 aprilie) de trupa Taxi a agitat România. Dan Teodorescu (51 deani) a fost acuzat de unii credincioși că este împotriva ridicării Catedralei Mântuirii Neamului Românesc. Teo Trandafir, una dintre cele 33 de vede care apar în clipul piesei, ia atitudine.

  • teo tata

    Teo Trandafir și Ion Uță, tatăl ei, au avut o relație rece pentru mai mulți ani, dar aceștia s-au împăcat în urmă cu trei ani, când vedeta tv a îngropat securea războiului. Acum, moderatoarea i-a cerut sfatul expert părintelui său, în legătură cu scandalul care de ceva vreme a trezit mari semne de întrebare cu privire la siguranța din spitale.

  • Prilej de bucurie în familia lui Teo Trandafir. Fiica ei, Maia, a împlinit 12 ani, așa că i-a organziat o petrecere surpriză. Vedeta nu s-a putut abține din plâns.