Teo, ”împinsă” în grila de toamnă de la Kanal D de Iulia Albu

teo_trandafir_si_bursucu.jpg

teo trandafir bursucu
Teo Trandafir și Bursucu fac un cuplu de excepţie pe micul ecran
foto: Kanal D

Situaţie fără precedent la Kanal D în această toamnă. Teo şi Bursucu vor reveni cu un nou sezon al emisiunii, însă la o altă oră decât cea cu care își obișnuiseră fanii. Motivul este un nou show din grila postului de televiziune turcesc.

Din toamna aceasta, de pe 29 august, în grila de toamnă a postului Kanal D va reveni „Teo Show” cu un nou sezon. Însă gazdele emisiunii, Teo şi Bursucu şi-au schimbat, fără voia lor, ora de emisie.

Dacă în sezonul trecut emisiunea începea la 16.45, din această toamnă acesta va începe cu o oră mai devreme. Motivul? O emisiune nouă care începe la Kanal D, prezentată de Ilinca Vandici. Aceasta se numeşte „Bravo, ai stil” şi va fi difuzată, din 22 august, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 17.00 şi în fiecare duminică, de la ora 20.00.

Alături de prezentatoarea Ilinca Vandici, din juriul emisiunii vor face parte Iulia Albu, Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu. Show-ul conţine şi o componentă puternică de reality, miza concursului determinându-le pe participante să dezvolte adevărate strategii pentru a ajunge în finala ce le poate aduce 100.000 de lei şi o carieră în televiziune.

bravo_ai_stil_-_kanal_d.jpg

juriu bravo ai stil
Ilinca Vandici, alături de jurații Iulia Albu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu
foto: Kanal D

 

„Vă invităm să urmăriţi din 22 august un show total, o combinaţie explozivă de frumuseţe, eleganţă, rivalitate, emoţii uriaşe, orgolii, conflicte fireşti într-o astfel de competiţie. Podiumul e pretextul pentru ca participantele să ne cucerească nu doar cu nişte haine, ci cu tot ceea ce reprezintă ele, ca atitudine, raportare la ceilalţi şi la ele însele, în contextului unei rivalităţi foarte strânse. Fetele sunt foarte motivate să câştige şi vor avea posibilitatea să se elimine una pe cealaltă argumentând alegerile făcute”, spune Ilinca Vandici.

Loading...

Citește și

  • teo trandafir mircea badea

    Teo Trandafir împlinește joi, 2 iunie, 48 de ani, iar mesajele au început să curgă pentru îndrăgita vedetă de televiziune încă de dimineață. Una dintre cele mai emoționante urări a venit din partea fostului coleg de platou, omul alături de care Teo a debutat în televiziune, la Tele 7 ABC, Mircea Badea.

  • teo trandafir adrian cristea bursucul

    Zilele trecute, Click! a fost în culisele emisiunii “Roata Norocului”, care va reveni pe micile ecrane de la Kanal D din 21 februarie, în fiecare duminică de la ora 20.00. Mare supriză am avut când am ajuns la filmări. Ne-am trezit că Teo şi-a lăsat emisiunea şi a intrat, în direct, la prietenul şi colegul său de filmare pentru a-l susține și a-și arăta atașamentul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1