Teatrul Nottara, despre moartea „suspectă” a lui George Alexandru

george_alexandru.jpg

george alexandru teatrul nottara
Actorul a murit la 58 de ani
Foto: Facebook

Reprezentanții Teatrului Nottara și familia regretatului actor George Alexandru, care s-a stins din viață vineri (1 ianuarie), la 58 de ani, după ce s-a luptat cu o gravă afecțiune, a făcut apel la discreție și îi roagă pe „toți amatorii de senzații tari” să se abțină „de la comentarii” neadecvate, referitoare la moartea actorului.

Reprezentanții Teatrului Nottara au transmis următorul comunicat, pe pagina oficială de Facebook, cu privire la moartea actorului George Alexandru: „Teatrul Nottara și familia lui George Alexandru dezmint știrea și zvonurile conform cărora ar fi fost vorba de o moarte suspecta în cazul marelui actor.

Discreția familiei și respectul teatrului pentru dorința lui George Alexandru de nu vorbi despre suferința sa, ne împiedică să dăm detalii asupra bolii care l-a învins. Teatrul Nottara și familia lui George Alexandru mulțumesc tuturor celor care au vorbit în termeni decenți și onești despre tragedia comună prin care trecem pierzând încă un nume de prim rang al culturii române și refuză să se alăture acelora care doresc să transforme o mare tristețe într-o știre de senzație.

Prin urmare, subliniem, cu profundă mâhnire, faptul că George Alexandru s-a luptat cu o gravă afecțiune. Nu există nici o îndoială că toate strădaniile medicilor au fost dublate de profesionalism și devotament până în ultima clipă. Din păcate, însă, chiar și marii actori se sting. Adesea, prea devreme și de neînțeles.

Teatrul Nottara și familia actorului George Alexandru îi roagă pe toți amatorii de senzații tari să se abțină de la comentarii neadevărate, amintind tuturor că, pe lumea asta, se mai și moare. Tragic, NU suspect”.

S-au vehiculat mai multe zvonuri cu privire la motivul și ziua morții George Alexandru, Managerul Institului Clinic Fundeni, Carmen Orban, a declarat că actorul a murit din cauza unei infecții abdominale grave. Trupul neînsuflețit al actorului va fi depus, luni (4 ianuarie), între orele 11.00 și 14.00, la Teatrul Nottara, pe scena căruia a jucat de nenumărate ori. Apoim va fi depus la capela Cimitirului Ghencea 3 Militari din Capitală, potrivit Mediafax. Slujba de înmormântare va avea loc la ora 14,30.

Loading...

Citește și

 • george alexandru

  Regretatul actor George Alexandru a trecut în neființă, sâmbătă dimineață (2 ianuarie), la vârsta de 58 de ani. Primele informații despre cauza morții care au apărut în presă sunt acelea că artistul ar fi cedat în timpul unei operații.

 • george alexandru a murit

  Îndrăgitul actor George Alexandru a încetat din viață, în timpul unei operații, sâmbătă dimineață (2 ianuarie), la Spitalul Fundeni. În luna noiembrie împlinise 58 de ani. Trupul său va fi depus luni (4 ianuarie), la Teatrul Notarra, pe scena căruia a părut de nenumărate ori. Va fi înmormântat tot luni, la cimitirul Ghencea.

 • horia brenciu george alexandru

  Lumea teatrului este în doliu după ce renumitul actor George Alexandru s-a stins din viață la vârsta de 58 de ani, pe care abia o împlinise în luna noiembrie. Artistul a trecut în neffință în timpul unei operații, sâmbătă dimineață (2 ianuarie).

 • george alexandru

  Moartea actorului George Alexandru (58 de ani) în prima zi a anului a îndurerat întreaga lumea artistică de la noi. Oana Pellea, fiica celui care i-a fost profesor și mentor lui George Alexandru, a transmis un mesaj emoționant pe contul personal de Facebook.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1