Tataee, Grasu XXL şi Artanu au slăbit împreună 100 kg

grasiuntitled-1.jpg

Băieţii răi au fost nevoiţi să-şi schimbe garderoba

Cândva purtau treninguri lălâi, blugi mărime maximă sau cămăşi largi. Acum însă, cei trei artişti şi-au schimbat cu totul garderoba. Tataee, Grasu XXL şi Artanu au slăbit zeci de kilograme şi sunt de nerecunoscut. Vlad Irimia, liderul trupei BUG Mafia, şi-a uimit fanii în cel mai recent videoclip al său, fiind mai slab cu 30 de kilograme!

Cântă ritmat, au versuri interesante, iar fanii se înghesuie la concertelor lor, chiar dacă, în urmă cu ceva vreme erau certaţi cu cântarul. Este vorba despre Tataee, Grasul XXl şi Artanu - trei solişti cu ”greutate” care şi-au obişnuit admiratorii cu imaginea de băieţi răi. Însă despre greutate se poate vorbi doar la figurat acum, pentru că cei trei artişti au slăbit atât de mult încât de-abia îi mai recunoşti. 

Cea mai elocventă schimbare o are Vlad Irimia (40 de ani), alias Tataee, sau veteranul hip-hop-ului românesc, cu o vechime de peste 20 de ani în domeniu. După cum se ştie, pentru Tataee greutatea a fost mereu o problemă, însă acum a reuşit să ajungă la aceeaşi greutate cu tovarăşii lui din formaţia BUG Mafia, adică Dragoş Neagu (alias Caddillac) şi Alin Demeter (alias Uzzi).

Cândva, Tataee cântărea peste 100 de kilograme, iar Puya îi spunea în glumă sau din invidie ”Grasul”. Iată că grasul de-atunci are astăzi cel puţin 30 de kilograme în minus, este mai subţirel şi tras la faţă, iar fanii aproape că nu l-au recunoscut în cel mai recent videoclip, ”Bani, bani, bani”. Un alt reprezentant al genului, şi anume Dragoş Nichifor sau Grasul XXL, ar putea să se reintituleze doar L, pentru că a slăbit atât de mult încât această măsură i s-ar potrivi la haine.

El a dat jos aproape 20 de kilograme: „La 4 dimineaţa mănânc migdale! Nu mai mănânc cartofi, pâine şi ciocolată”, spunea solistul în urmă cu câţiva ani.

Dar şi solistul trupei Partizan, Adrian Pleşca sau Artanu, a reuşit să slăbească 50 de kilograme, prin înfometare şi pastile de slăbit. De la 125 de kilograme, el a ajuns la 75 de kilograme.

Ionuţ Fulea a scăpat de 41 de kilograme

 

În doar nouă luni, artistul cu voce de bariton, originar din Sebeş, a slăbit nici mai mult nici mai puţin de 41 kg. Vara trecută avea 126 de kilograme, iar acum acul cântarului indică doar 85. Toţi au crezut că Ionuţ şi-ar fi tăiat stomacul, însă de fapt a ”tăiat” doar câteva bombe calorice din meniu.

”Am încercat de mai multe ori să fac această schimbare. Nu mă mai simţeam bine şi chiar ajunsesem să nu mai pot să dorm. Am fost la nutriţionist, am făcut analizele şi aşa am început să ţin, din luna august, dieta mediteraneană”, a povestit Ionuț Fulea pentru Click!. Acum, artistul seamănă perfect cu Leonardo di Caprio. 

Loading...

Citește și