Survivor România 2021. Lista "Faimoșilor" e completă. Care sunt ultimele 3 vedete anunțate

simona_hapciuc-survivor-romania-2021.jpg

Simona Hapciuc, pe lista "Faimoșilor" la Survivor România sezonul 2
foto: Kanal D

Survivor România 2021 se anunță o competiție spectaculoasă, ținând cont de numele pe care le vedem pe lista concurenților. Kanal D a anunțat azi încă 3 vedete care se vor lupta în show-ul care se va filma în Republica Dominicană. Lista "Faimoșilor" este completă.

Jador, Majda Aboulumosha și Simona Hapciuc completează lista "Faimoșilor" care vor lupta pe traseele din Republica Dominicană în cel de-al doilea sezon al reality-ului „Survivor Romania”. Cei trei se alătură, astfel, "Faimoșilor" deja anunțați - Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache și Ana Porgras.

jador.jpg

Jador este pe lista "Faimoșilor" la Survivor România 2021
foto: Kanal D

Survivor România 2021. Cine e Jador

Jador (numele real - Remus Ionuț Dumitrache) s-a bucurat de un succes uriaș odată cu participarea acestuia în cadrul reality show-ului “Puterea Dragostei”, de la Kanal D. Cântărețul s-a impus apoi în lumea muzicii de petrecere, fiind pe primul loc în trendigul din România. Absolvent al Facultății de Relații Internaționale și cu un master în Studii economice, Jador are o poveste de viață impresionantă.

Jador: "Va fi ca un post pentru mine această experiență"

“Mi-am dorit să întru în competiția <Survivor România> pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc și care mă iubesc. Sunt convins că voi vedea viața cu alți ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preț pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper că Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic și psihic. Va fi ca un post pentru mine această experiență”, a spus Jador.

majda_aboulumosha_.jpg

foto: Kanal D

Survivor România 2021. Cine e Majda Aboulumosha

Majda Aboulumosha este actriță, om de televiziune, mamă și va fi, cu siguranță, o prezența exotică în junglă din Dominicană. Majda este cunoscută atât din postura de moderator al unor emisiuni de succes, de la Antena Stars, cât și prin participarea în show-uri în cadrul cărora s-a făcut remarcată prin spontaneitate, talent și, nu în ultimul rând, prin frumusețe. Are o poveste de viață impresionantă, a dovedit că este o adevărată luptătoare, copilăria i-a fost marcată de abandonul tatălui pe care l-a regăsit, după ani de zile, după îndelungi căutări.

Majda Aboulumosha: "Sunt o fire puternică"

“Întotdeauna m-am gândit că totul se întâmplă cu un scop în viață, iar acum simt că scopul meu e să dau tot ce e mai bun. Sunt o fire puternică și consider că o să-mi depășesc limitele și o să descopăr foarte multe lucruri. Îmi place să lucrez în echipă și simt că o să luptăm împreună ( n.r. – referire la echipa Faimoșilor) să fie bine. Sper din suflet că emoția pe care o simt să ajungă la inimile celor ce ne vor urmări”, spune Majda.

simona-hapciuc.jpg

simona hapciuc
Simona Hapciuc și adorabilul ei fiu
foto: Click!

Survivor România 2021. Cine e Simona Hapciuc

Actrița, vedetă de televiziune și antrenor de fitness, cu o experiență îndelungată în industria sănătății și fitness-ului, după 12 ani în care a practicat kickboxing, Simona Hapciuc spune “Da” provocării de a-și depăși limitele, în competiția “Survivor România”. Cunoscută publicului că protagonista în cadrul unui sitcom  longeviv, “Trasnitii”, faimoasa Simona Hapciuc îmbrățișează acum cu optimism o provocare uriașă.

Simona Hapciuc: "Am dormit pe străzi și am stat nemâncată cu zilele"

“Să fiu o supraviețuitoare, nu a fost niciodată o opțiune pentru mine, ci o obligație de a mă ridica singură din toate mizeriile în care am fost lăsată. De la a dormi pe străzi și a stă nemâncata cu zilele, până la a-mi forma acest caracter care a dus la a fi o mama minunată și o sportivă complexă. Am reușit să le fac pe toate, iar participarea la <Survivor România> este un test final, prin care voi aduce rezistența mea fizică și psihică la cel mai înalt nivel pentru a-mi dovedi în primul rând mie că eu pot orice”, spune Simona Hapciuc.

Citește și:

Dependența de zahăr i-a dat viața peste cap: «Sevrajul e cumplit». Cu ce a înlocuit Simona Hapciuc drogul dulce

Survivor România 2021. Culiță Sterp, o fostă gimnastă și protejatul lui Alex Velea, pe lista concurenților

Zannidache, protejatul lui Alex Velea, a fost eliminat de la "Chefi la cuțite". A plâns în brațe la Florin Dumitrescu

SURVIVOR ROMÂNIA 2021 Costi Ioniță și încă două nume surpriză pe lista concurenților

Survivor România 2021. Trei grații vor cuceri jungla din Dominicană: Alexandra Stan, Amna și Roxana Nemeș

 

 

Loading...
 
 

Citește și