Culiță Sterp are o nouă iubită sexy! "Banderas de România" a dat-o uitării pe Carmen de la Sălciua

culita-sterp.jpg

Culiță Sterp
foto: Facebook

Frumușelul solist din Hunedoara, care a făcut duet pe piesa "Ivanko", cu Anna Lesko, are o nouă iubită. Culiță Sterp a dat-o uitării pe fosta nevastă, iar de câteva săptămâni tatoneaza terenul cu o fată pe nume Daniela Iliescu. Urmează o nuntă?

Peste 10 milioane de vizualizări are piesa "Ivanko", pe care Anna Lesko o interpretează alături de Culiță Sterp. Tânărul în vârstă de 28 de ani a ajuns în centrul atenției în urmă cu trei ani, după contrele cu partenera sa, Carmen de la Sălciua (31 de ani). Ușor, ușor a crescut profesional, a făcut piese care au ajuns să fie în topurile muzicale, în plus este unul dintre interpreții care se bucură de succes și acum, în vremea pandemiei, fiind invitat la multe petreceri să cânte. Are șarm, voce bună, celebritate și este un tip super glumeț. Costi Ioniță l-a remarcat imediat, iar până la colaborarea cu Lesko a fost doar un pas. Despre viața sa personală s-au scris multe.

carmen-de-la-salciua-si-culita-sterp.jpg

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au divorțat anul trecut, după 2 ani de căsnicie

A fost căsătorit timp de doi ani cu Carmen de la Sălciua, însă în urma unor neînțelegeri au divorțat cu scandal. După câteva luni, aceștia au încercat să se împace, au anunțat că formează din nou o relație, însă s-au mai despărțit și împăcat de câteva ori până când și-au dat seama că nu sunt făcuți unul pentru celălalt. 

culita-sterp-iubita.jpg

Noua iubită a lui Culiță Sterp se numește Daniela Iliescu
foto: Instagram

De mai bine de un an, Antonio Banderas de România, așa cum mai este alintat Culiță Sterp, nu s-a mai afișat cu nicio reprezentantă a sexului frumos. De curând însă a spart gheața și le-a prezentat-o fanilor de pe Instagram, unde are aproape 500.000 de urmăritori, pe noua iubită. Se numește Daniela Iliescu, este mai mică cu câțiva ani decât Culiță și pare o fată liniștită. Nu a prezentat-o familiei, însă surse din anturajul lui spun că își dorește să se însoare. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1