Survivor România 2021. Culiță Sterp, o fostă gimnastă și protejatul lui Alex Velea, pe lista concurenților

culita-sterp-survivor-romania.jpg

Culiță Sterp, concurent la "Survivor România 2021"
foto: Kanal D

Survivor România 2021 se anunță o competiție spectaculoasă, ținând cont de numele pe care le vedem pe lista concurenților. Kanal D a anunțat azi încă 3 vedete care se vor lupta în show-ul care se va filma în Republica Dominicană.

Încă trei concurenți sunt aruncați în „arena” din junglă Republicii Dorminicane. Culiță Sterp, Ana Porgras și Zannidache Edmond se alătură Faimoșilor deja anunțați – Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna și Roxana Nemeș.

Survivor România 2021. Cine e Culiță Sterp

Supranumit „Banderas de România”, datorită aspectului fizic și șarmului care îl caracterizează în orice împrejurare, Culiță Sterp a acceptat provocarea “Survivor” și este pregătit să dovedească, pe traseele din Republica Dominicană, că are, pe lângă talent artistic, adevărate abilități sportive și de supraviețuire. În vârstă de 28 de ani, Culiță Sterp este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, piesele sale aflându-se constant în top trendind pe YouTube, cu milioane de vizualizări. Absolvent al Facultății de Științe Economice din Sibiu, și-a urmat marea pasiune: muzica.

Culiță Sterp: "Am stat fără mâncare pe câmp"

"Am crescut în mijlocul naturii, am stat fără mâncare pe câmp, având grijă de oi; cred că acest concurs mi se potrivește cel mai bine, sunt pregătit pentru el de când eram copil. Sunt ambițios, curajos și duc la bun sfârșit ceea ce îmi propun. Sunt bun la suflet și am încredere în oameni care de multe ori mă dezamăgesc. O să-mi lipsească mâncarea, familia, prietenii, dar sper să câștig. Eu merg cu gânduri bune", a spus Culita Sterp.

ana-porgras-survivor-2021.jpeg

Ana Porgras, pe lista concurenților de la Survivor România 2021
foto: Kanal D

Survivor România 2021. Cine e Ana Porgras

Ana Porgras este una dintre fetele de aur ale gimnasticii românești. Are în palmares zeci de medalii, inclusiv o medalie de aur la bârnă, la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010, o medalie de bronz cu echipa la Campionatele Europene din 2010 și o medalie de bronz la paralele la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Londra din 2009. S-a retras din viață sportivă la doar 18 ani, înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, după numeroase accidentări. În vârstă de 27 de ani, este pregătită acum să înfrunte junglă din Republica Dominicană, pentru a demonstra că și femeile pot supraviețuit în condiții greu de imaginat.

Ana Porgras: "Sunt sensibilă, dar compensez prin forță fizică"

"Cred că voi face față acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viață de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înțelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forță fizică, sunt toleranță și văd partea bună a lucrurilor. Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic. Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor", a declarat  Ana Porgras.

zannidache-survivor-romania.jpeg

Edmond Zannidache concurează la Survivor România 2021
foto: Kanal D

Survivor România 2021. Cine e Zannidache Edmond

Zannidache Edmond, alintat de prieteni și de fani „Zanni”, este un reprezentant foarte iubit al tinerei generații de artiști, lansați de Alex Velea, în proiectul – „Golden Boy Society”.  În vârstă de 23 de ani, grec de origine, Zannidache are o poveste de viață impresionantă. Abandonat într-un orfelinat, a supraviețuit în condiții dificile, fără iubirea părinților, dar cu visuri pe care a reușit, prin multă muncă și ambiție, să le transforme în realitate. Crede cu tărie în forțe sale și spune că toată viața s-a pregătit pentru acest show extrem.

Zannidache: "Eu am parcurs niște încercări demne de <Survivor>

"Mi-am dorit experiență <Survivor România>, presimțeam că o voi trăi, chiar dacă nu știam când se va întâmpla acest lucru. Viața mea a fost <Survivor>, pentru că eu am parcurs niște încercări demne de <Survivor>. N-am mâncat mult la viață mea, am dormit pe unde am apucat, am avut în fiecare zi grijă să am și a două zi ce mânca și unde să dorm. Sunt obișnuit să lupt pentru supraviețuire", a declarat Zannidache.

Citește și:

Survivor România 2021. Trei grații vor cuceri jungla din Dominicană: Alexandra Stan, Amna și Roxana Nemeș

SURVIVOR ROMÂNIA 2021 Costi Ioniță și încă două nume surpriză pe lista concurenților

Zannidache, protejatul lui Alex Velea, a fost eliminat de la "Chefi la cuțite". A plâns în brațe la Florin Dumitrescu

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1