Ce nu se vede la „Bravo, ai stil!” Roxana Nemeș, fotografiată la plajă, în Mamaia

dc_1909_preview.jpg

Roxana Nemes, sexy în costum de baie
Foto: Mihai Ionescu

Dacă în cadrul competiției „Bravo, ai stil”, unde a intrat de curând, nu abordează mereu ținute sexy, fotoreporterii noștri au avut grijă să o surprindă pe Roxana Nemeș la plajă, acolo unde se poate îmbrăca așa cum în concurs nu știm dacă va avea curajul să o facă vreodată.

După ce a revenit în brațele iubitului care urmează să o facă și mireasă, Roxana merge peste tot alături de bărbatul care o face fericită, cei doi fiind surprinși recent la mare împreună, așa cum era de așteptat.

Roxana Nemeș, fotografiată la plajă, în costum de baie

Imaginile au fost captate luna trecută, cuplul bucurându-se de vară chiar și în septembrie, având în vedere că vremea a fost prielnică în acea perioadă chiar și pentru plajă.

Roxana Nemeș, în vârstă de 30 de ani, s-a afișat pe plajă sexy, în costum de baie. Aceasta este înaltă și zveltă, purtând să poarte orice costum de baie dorește.

dc_1935_preview.jpg

Roxana Nemeș, la plajă
Foto: Mihai Ionescu

Roxana își menține silueta suplă pentru rochia de mireasă, pe care o va îmbrăca în viitorul apropiat, după ce a fost cerută în căsătorie de partenerul ei, Călin Hagima (41 de ani), afaceristul cu care se iubește de mai mulţi ani. Nemeș a „defilat” pe plajă într-un costum de baie format din două piese, cu un model x în zona taliei, de culoare albastru electric.

dc_1928_preview.jpg

Foto: Mihai Ionescu

 

Loading...