SURVIVOR Reacția Elenei Marin, după ce Marius Crăciun a propus-o spre eliminare

survivor_romania_25.jpeg

Elena Marin, nominalizată spre eliminare
foto: Kanal D

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Zannidache, Elena Marin, Maria, Marius, Andrei și Albert au intrat joi seară pe ultima sută de metri a competiției „Survivor România”. În ediția de aseară a emisiunii de la Kanal D, în care s-au consumat primele înfruntări individuale, cei șase concurenți au părut mai motivați ca niciodată să își depășească limitele pentru a ajunge în marea finală din 10 iulie.

Tot aseară, Daniel Pavel le-a spus concurenților, înainte de debutul primelor jocuri, care este regulamentul pentru această etapă. "În fiecare zi veți juca jocuri individuale, la capătul cărora vom afla un nume câștigător. În consiliu, acest câștigător va face o nominalizare dintre ceilalți cinci supraviețuitori rămași în competiție. Astfel, la finalul săptămânii, vom avea un număr de trei nominalizați spre eliminare", a spus Daniel Pavel.

Elena Marin: "Mă așteptăm să fiu nominalizată de Marius"

După o lupt crâncenă, primul joc individual a fost câștigat de Marius Crăciun, în fața prietenului său, Andrei, cu care a ajuns la runda de departajare la scorul de 4-4. Marius și-a asigurat astfel imunitatea și dreptul de a face o nominalizare în consiliu. Războinicul a nominalizat-o pe Elena Marin.

„Mă așteptăm să fiu nominalizată de Marius. Încerc să iau puternic și asumat această nominalizare. Este important ce demonstrăm. Vreau să am încredere în mine, să aștept următoarele zile, să văd ce joc vom avea și ce final vom avea. Până la urmă trebuie să demonstrăm și publicul este cel care decide”, a declarat Elena după ce a fost nominalizată. Finala „Survivor România” se apropie cu pași repezi, pe 10 iulie, de la ora 20:00, va fi ultima și cea mai intensă confruntare.

Citește și:

Survivor 2021 Dramele lui Marius Crăciun, noul "Războinic". Împărțea aceeași pereche de pantofi cu fratele lui și ieșeau pe rând din casă

EXCLUSIV Câți bani iau pe săptămână vedetele de la «Survivor». Topul celor mai bine plătiți "Faimoși'

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5