Survivor 2021. Iancu, fratele lui Culiță Sterp: ”Nu mă așteptam să fie atât de bun”. Faimosul trage tare pentru copilul lui

iancu-culita_sterp.jpg

Iancu i-a dat sfaturi fratelui său, Culiță, înainte să plece în Republica Dominicană
foto: Instagram

Nicolae Sterp (28 de ani), alintat Culiță, este unul dintre concurenții din tabăra Faimoșilor cu un parcurs foarte bun până în prezent, la Survivor Romănia 2021. Solistul de manele are mari șanse să cîștige competiția, mai ales că a avut și un sfătuitor de vază înainte să plece în Republica Diminicană, în prezenșa fratelui lui mai mic, Iancu Sterp.

Acesta a participat și el, dar în echipa Războinicilor, la ediția precedentă a Survior România și fost marele perdant al competiției, în fața Elenei Ionescu, fosta solistă a trupei Madinga. Culiță Sterp a și declarat, de altfel, că a venit la Survivoor 2021 pentru a-l răzbuna pe fratele lui, Iancu, care a ajuns data trecută până în finală. Înainte de apleca de acasă, Iancu a avut sfaturi utile pentru fratele lui, pe care îl vede însă mult mai bun ca el.

iancu_sterp.jpg

iancu Sterp a ajuns până în finală la ediția precedentă de la Survivor
foto: Instagram

“Evoluția lui Culiță, de până acum, la <<Survivor România>>, este incredibilă. Nici eu nu mă așteptam să fie atât de bun. I-am dat multe sfaturi înainte de a pleca, dar nu mă așteptam să le pună atât de bine în practică. Până acum este neînvins și sper să rămână până la final la fel de bun și în formă. Culiță are un caracter foarte puternic și cred că niciun obstacol nu îi va sta în cale, nici măcar foamea sau dorul de casă. Chiar dacă vor fi obstacole greu de depășit, știu că este foarte ambițios și când își propune să facă ceva își duce planul la bun sfârșit”, a declarat Iancu Sterp, în exclusivitate pentru Click!

culita-sterp-iubita.jpg

Culiță Sterp se iubește cu Daniela Iliescu
foto: Instagram

Survior 2021. "Culiță este motivat să câștige, pentru că va deveni tătic”

De altfel, Culiță Sterp a anunțat chiar la începutul competiției „Survivor România 20121” că el oricum va fi câștigătorul „premiului cel mare”. Și asta pentru că, atunci când se va întoarce acasă, el va fi tătic! Solistul urmează să devină tată pentru prima dată, iubita lui, Daniela Iliescu, fiind însărcinată în cinci luni. Culiță Sterp și Daniela se iubesc de un an de zile, după ce solistul s-a despărțit definitiv de Carmen de la Sălciua. “Noi doi avem caractere asemănătoare, el rareori se enervează. Sper să nu fie cazul acum, chiar dacă sunt situații critice, să rămână calm. Și eu am trăit această experiență, însă el are avantajul că eu am fost înaintea lui acolo și l-am sfătuit la ce să se aștepte. Este foarte motivat să câștige, pentru că va deveni tătic”, a mai spus Iancu Sterp, pentru Click!

Se încing spiritele între Alexandra Stan și Zannidache

În această seară, de la 22:00, la “Survivor România” urmează o nouă bătălie între Faimoși și Războinici, o confruntare absolut dramatică în Republica Dominicană, pe un traseu sportiv dificil, cu obstacole care le va solicita atât îndemânarea, cât și forța fizică și puterea de concentrare. Aflați în mijlocul junglei dominicane, concurenții “Suvivor România” au dat piept cu realitatea, cu lipsurile în ceea ce privește confortul, cu nevoia acută de hrană pe care trebuie să și-o procure singuri. Astfel, după solicitarea fizică, în urma primelor două confruntări sportive, din weekend-ul anterior, în care Războinicii au ieșit învingători și au intrat în posesia premiilor – acoperiș și foc, dar și kitul de unelte -, urmează o nouă încercare pentru cele două echipe de la “Survivor România”. Apar acum și primele reacții ale concurenților, generate de lipsuri și de frustrările competiționale și de faptul că unii dintre coechipieri nu aduc punctele atât de necesare pentru echipa. Zannidache va fi extrem de vocal în ediția din această seară “Survivor România”, iar una dintre țintele vorbelor lui este Alexandra Stan.

Zannidache, despre Alexandra Stan: "Ea nu știe nimic"

“Alexandra Stan nici n-a terminat traseul, adică de la Alexandra Stan nu mai am nicio pretenție, nu pentru că este femeie, ci pentru că ea nu știe nimic”, spune faimosul Zannidache. Miza este uriașă în ediția din acastă seară “Survivor România”, Faimoșii și Războinicii își vor disputa Jocul pentru provizii, pe traseul care va necesita spirit de echipă și o coordonare eficientă a concurenților fiecărei echipe. Izolarea începe să își spună și ea cuvântul, cu ochii în lacrimi, Amna da semne că dorul de fiul ei este o adevărată povară. “Este cea mai mare provocare pentru că nu am fost niciodată despărțită de băiețelul meu”, spune aceasta.

Citește și:

Survivor 2021. Simona Hapciuc, dezvăluiri dureroase despre tatăl copilului: "Mi-a dat de ales: fie avortez, fie pleacă"

Survivor România 2021. Cum a slăbit Simona Hapciuc 26 kg și ce sacrificii a făcut pentru show: "Sunt obișnuită cu foamea și cu lipsurile"

Survivor 2021. Fiica Majdei, îngrijorată: ”Mama nu se descurcă prea bine. Am plâns când am văzut că s-a lovit”

Survivor România 2021. Jador a plecat în Dominicană ca să o uite pe fosta iubită: „O iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine”

Survivor România 2021. Lista "Războinicilor" e completă. O concurentă de la "iUmor" merge în jungla din Dominicană

Survivor România 2021. Zanni, concurentul cu 100 de tatuaje, a crescut la orfelinat. "Am tatuat pe mine numai sentimente"

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1