Survivor 2021. Fiica Majdei, îngrijorată: ”Mama nu se descurcă prea bine. Am plâns când am văzut că s-a lovit”

2-majda_si_fiica_ei_1.jpg

Majda Aboulumosha (33 de ani) a lăsat acasă o fiică de 7 ani şi jumătate, Jaqueline

Emoții mari pentru familia Majdei Aboulumosha (33 de ani) pentru parcursul actriței la „Survivor România 2021”! Mulatra s-a accidentat deja de două ori pe parcursul competiței, la picior, și este în pericol să abandoneze cursa pentru Marele Premiu „Survivor România 2021”.

Mama Majdei, Dana, dar și fiica acesteia, Jaqueline, au urmărit cu sufletul la gură competiția din fața televizorului, din casa lor de la Ploiești, orașul natal al Majdei. „Mama nu se descurcă prea bine, dar eu tot o susțin. Aș vrea să câștige, se descurcă binișor așa. Am emoții, sper să fie mai bine. Mama mi-a zis la aeroport că dacă sunt eu puternică o să fie și ea. Am plâns a doua oara când am văzut că s-a lovit. Nu am putut să mai rezist. Mama mea e legată de mine. Eu vreau sa câștige, să nu renunțe la acest vis al ei. M-aș fi dus și eu acolo”, a declarat fiica Majdei, micuța Jaqueline, în vârstă de 7 ani, la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Survivor 2021. Majda le dă emoții celor de acasă

Și mama vedetei, Dana, este foarte îngijorată și se teme ca fiica ei să nu fie eliminată din competiție din cauza accidentărilor suferite. „Orice mamă s-ar emoționa. Eu i-am spus să fie puternică când îi este greu, să-și găsească puterea aceea lăuntrică. Îmi doresc să aibă grijă de ea. Ne dorim și banii, în primul rând pentru ea. A durut-o că și-a dezamăgit echipa, ea a avut dureri la picior de la prima competiție. A încercat să participe și la doua. Nu știu cât de tare s-a lovit. Dacă durerea e mare și accidentul e grav ar putea ieși din competiție”, a declarat mama Majdei, la aceeași emisiune.

Citește și:

Survivor România 2021. Majda Aboulumosha e gata să câștige: "Suferința fizică o duc bine, uneori e mai greu cu cea sufletească"

Survivor România 2021. Cum a slăbit Simona Hapciuc 26 kg și ce sacrificii a făcut pentru show: "Sunt obișnuită cu foamea și cu lipsurile"

Survivor România 2021. Cine este Daniel Pavel, noul prezentator, și când începe emisiunea

Survivor România 2021. Lista "Faimoșilor" e completă. Care sunt ultimele 3 vedete anunțate

Survivor România 2021. Jador a plecat în Dominicană ca să o uite pe fosta iubită: „O iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine”

Survivor România 2021. Costi Ioniță, vegan convins și în jungla din Dominicană: "Mortăciunile aduc în tine moarte"

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1