Surpriză! Cu cine a venit Cristina Rus la petrecerea OK!

cristina-rus-1.jpg

Cristina Rus a purtat un costum roz pudrat
foto: OK!

Toată lumea se aștepta să vină la brațul soțului ei, Dragoș Bîlteanu, însă Cristina Rus și-a făcut apariția alături de o adolescentă cu picioare până în gât, față angelică și extrem de elegantă. Artista ne-a dezvăluit identitatea tinerei.

Două fete superbe, extrem de elegante și rafinate. Una este Cristina Rus (36 de ani), alta este o tânără cu aspirații înalte către lumea modei. Dacă artista obișnuiește să iasă la evenimente publice singură sau însoțită de vreo colegă de breaslă, iată că de data aceasta, la petrecerea revistei “OK! România”, oganizată miercuri, 25 octombrie, ea a venit alături de o tânără atrăgătoare. Este nimeni alta decât nepoata ei, Ana Maria, în vârstă de 16 ani. Frumoasa adolesentă cochetează de puțină vreme cu moda, iar mătușa ei o ajută cu sfaturi. ”Ana Maria a intrat de curând în lumea modei cu planuri mărețe. A avut câteva prezentări până acum, iar eu, împreună cu cumnata mea, Luminița, o impulsionăm să meargă cât mai departe. Îi dăm sfaturi, ieșim la evenimente, îi fac cunoștință cu diverși designeri. Dacă își dorește să lucreze și în străinătate, cu siguranță o să reușească, depinde de ea acest lucru. I-am zis să nu dea importanță răutăților, pentru că se va lovi și de situații neplăcute. Tot ce contează este să ne urmăm visele. E cel mai bun lucru”, ne-a spus Cristina Rus.

img_0318.jpg

Cristina Rus, Dragos Bilteanu, sot, nepoata, modelling, petrecere OK!, moda
Cristina Rus, alături de nepoata ei, Ana Maria (în roșu)
foto: Dorin Constanda

Elevă în clasa a XI-a, Ana Maria se pregătește intens pentru Bacalaureat, dar și pentru o facultate și deja știe de pe acum ce va face în viitor. ”La anul dau Bac-ul, mă gândesc să dau la ASE. Voi continua și cu pasiunea mea pentru modă. Îmi place mult acest domeniu, cei din familie m-au direcționat spre acest domeniu. Am timp să merg la sală de patru-cinci ori pe săptămână,  alimentația încerc să fie cât mai sănătoasă. Prima dată când am urcat pe podium chiar am avut emoții foarte mari, dar începând cu a doua prezentare am început să mă obișnuiesc și aveam mai multă încredere în mine”, ne-a spus frumoasa Ana Maria.

Loading...

Citește și