Superb! Ioana Blaj a purtat o rochie din 5.000 de ghiocei

ioana-blaj-rochie-ghiocei.jpg

Ioana Blaj în rochie din ghiocei
Ioana Blaj a purtat cea mai deosebită rochiță din viața ei
Citeste tot despre: 

Bun venit, primăvară! La mulți ani, femeie! Pentru a celebra feminitatea, în prag de 8 martie, actrița Ioana Blaj a purtat o rochie făcută din 5.000 de ghiocei. Superba și inedita rochie a fost lucrată direct pe ea, în decurs de 6 ore.

„A fost o muncă incredibilă timp de 6 ore încontinuu. Trei oameni au construit de la zero această rochie din ghiocei, direct pe mine”, a povestit Ioana Blaj.

Rochia a fost construită direct pe ea, în decurs de 6 ore

ioana_blaj_ghiocei.jpeg

Ioana Blaj în rochie din ghiocei
O rochie desprinsă din natură (la propriu!)

Creația aparține lui Nicu Bocancea, master florist internațional. A fost realizată în două etape distincte care au durat, în total, două zile. „Am construit mai întâi rochia suport din nenumărate fire și elemente rezistente, pe care le-am împletit cu grijă, cât să aibă flexibilitate pentru a putea fi îmbrăcată, dar să și permit ulterior inserțiile florale. Miile de ghiocei i-am adăugat fir cu fir după ce actrița foarte dragă nouă, Ioana Blaj, a îmbrăcat construcția. Îi sunt recunoscător pentru răbdarea cu care ne-a permis să lucrăm piesa vestimentară-manifest direct pe corpul ei. Ghiocel cu ghiocel, rochia parfumată și gingașă a prins contur după 5-6 ore de lucru intens cu cele mai firave, dar fermecătoare exponate ale primăverii”, a povestit Nicu Bocancea, cel mai premiat și titrat master florist român pe plan internațional.

ioana_blaj_ghiocei_3.jpeg

Ioana Blaj în rochie din ghiocei
Iată cea mai gingașă și mai frumos mirositoare rochiță!

Ideea și creația aparțin lui Nicu Bocancea, master florist

Mărturisește că a ales ghiocelul, în prag de 8 martie, pentru că el este simbolul gingășiei. „Eu îl compar cu mama, dar și cu primul nascut, pentru că este primul apărut în natură după o iarnă grea. În delicatețea lui se ascunde forța uriașă de a se lupta cu temperaturile scăzute, cu păturile de zăpadă, cu iernile grele. Pe cât este de firav, pe atât este de puternic, exact ca doamnele din viețile noastre”, mai spune Nicu Bocancea.

Loading...
 
 

Citește și

  • Paul, Ioana şi Bogdan (foto jos), matinalii care dau “Bine dimineaţa” la Radio 21, condimentează umorul, pozitivismul şi informaţiile din fiecare dimineaţă cu câte o mărturisire despre experienţele şi vieţile lor. În fiecare zi, unul dintre cei trei este supus unei provocări.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1