Sunt profe de slăbit după ce au dat jos 100 kg

12_1.jpg

Ozana Barabancea

Jurata de la „Te cunosc de undeva” (Antena 1) s-a transformat radical după operaţia de micşorare a stomacului. Ozana Barabancea a reuşit în doar un an să scape de peste 60 de kilograme, iar în curând urmează să-i ajute şi pe alţii să-şi schimbe viaţa. Dar şi colegele ei de breaslă, Roxana Vancea şi Carmen Brumă, care s-au subţiat vizibil, le-au împărtăşit altor femei corpolente, din experienţa lor.

După ce a slăbit rapid au început să curgă şi contractele în publicitate. Ozana Barabancea (49 de ani) a făcut reclamă la ochelari şi la diverse accesorii, dar şi la haine, iar, mai nou, merge la cursuri de nutriţie pentru a se califica în acest domeniu şi a-i ajuta şi pe alţii care se luptă cu kilogramele în plus să revină la greutatea din anii de facultate. Aşadar, s-a înscris la nişte cursuri acreditate de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale şi de Ministerul Educaţiei Naţionale: ”Am decis să urmez cursul de Tehnician Nutriţionist de la «Fitness Education School», pentru că am nevoie de toate informaţiile pe care le pot acumula cât să ştiu să mă hrănesc corect şi sănatos”, ne-a mărturisit Ozana, care după absolvire îi va învăţa şi pe alţii să slăbească.

Acum un an, vedeta Antenei 1 povestea, pentru Click!, că îşi doreşte să ajungă la greutatea pe care o avea în liceu.

Şi-au schimbat garderoba

După intervenţia de micşorare a stomacului, din iunie 2017, jurata de la „Te cunosc de undeva” are o viaţă activă, cu ore de fitness aproape zilnic. Ea e mulţumită de noul look: „Arăt bine, ştiu! Am slăbit armonios. Dar simt că mai am unele lucruri de pus la punct.  

Şi Roxana Vancea (28 de ani), fostă concurentă la „Exatlon”, şi absolventă a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, are un palmares bogat ca antrenoare de fitness, ea ajutând mai multe vedete să dea burta jos ori să revină la silueta de odinioară. Chiar şi ea s-a confruntat cu kilogramele în plus, dar a scăpat de aproape zece, acum având 49 de kilograme.

cotabita.jpg

Roxana l-a slăbit şi pe Gabriel Cotabiţă

Ea le-a fost profesoară, la sala de sport, şi unor vedete de calibru, precum Gabriel Cotabiţă, Anda Adam şi Delia. Cât o priveşte pe Carmen Brumă (41 de ani), care avea 80 de kilograme, în anii de liceu, ea a reuşit să dea jos în jur de 30, cu dietă şi exerciţii fizice.

Această dietă s-a transformat într-un stil de viaţă pentru ea şi astfel reuşeşte să îşi menţină greutatea şi tonusul de aproape 20 de ani. A vorbit despre această transformare în cartea sa, “Sănătoasă, suplă, sătulă”. La începutul anului 2018 a lucrat la un program de slăbit pentru viitoarele mirese, pentru a-şi recăpăta silueta. 

Loading...

Citește și

  • Carmen Brumă (41 de ani) are cu ce se lăuda! Este de aproape 20 de ani în showbiz, are un iubit care o adoră, pe Mircea Badea, și un copilaș de 4 ani, care îi seamănă enorm.

  • carmen bruma mircea badea vladut

    Îi place constanţa şi în viaţa personală, şi în cea profesională. După aproape două decenii de iubire cu Mircea Badea, cunoscutul realizator al emisiunii “În gura presei”, de la Antena 3, Carmen a rămas tot Brumă în buletin, iar asta pentru că un act de căsătorie nu reprezintă o prioritate pentru ea. Despre mariaj, copil şi viaţa de familia a vorbit într-un interviu exclusiv pentru cel mai nou număr al revistei “Taifasuri”.