«Sunt celebru, scoate-mă de aici»: «Nu m-am f...t pe bani»

sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-gina-pistol.jpg

sunt celebru scoate-ma de aici gina pistol
«Sunt celebru, scoate-mă de aici»: Gina Pistol a început să plângă
Foto: captură Pro Tv

În cadrul emisiunii "Sunt celebru, scoate-mă de aici", de la Pro Tv, s-a iscat un adevărat scandal între Gina Pistol şi Cătălin Moroşanu.

Blonda s-a arătat deranjată de vorbele grele pe care Cătălin le-a folosit la adresa ei în primele zile petrecute în tabăra din Africa de Sud. Luptătorul a afirmat că Gina s-a remarcat în showbiz pentru că a ales să pozeze în Playboy, iar pozele nud o vor fi ''urmări'' toată viaţa.

''Aşa s-a făcut ea cunoscută că a pozat în reviste pentru adulţi. Dacă nu poza în Playboy, nu o ştia nimeni. Bomba sexy a României. Ea vrea să fie văzută că a prezentat la nu ştiu ce emisiune, dar asta nu se poate. Aşa poate vreau şi eu să fiu văzut ca unul care face stand-up comedy. Asta o va urmări toată viaţa'', a declarat Moroşanu la «Sunt celebru, scoate-mă de aici».

La auzul celor afirmate de Cătălin, vedeta a izbucnit în lacrimi: ''Eu nu m-am f...t pe bani. Am ales să pozez în Playboy ca să nu stau lângă un boşorog pentru bani sau să mă prostituez. Eu m-am făcut cunoscută şi prin faptul că am prezentat emisiuni. Nu poţi să zici că asta mă va urmări toată viaţa. Dacă veneam ca o doamnă aici, era altceva'', a spus Gina Pistol, extrem de revoltată, la «Sunt celebru, scoate-mă de aici».

Mihai Trăistariu, înjurat ca la uşa cortului la "Sunt celebru, scoate-mă de aici"

sunt_celbru_scoate-ma_de_aici.jpg

Mihai Trăistariu a părăsit show-ul «Sunt celebru, scoate-mă de aici»
Foto: ProTV

Cea de-a doua vedetă care a părăsit tabăra din jungla de la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» a fost Mihai Trăistariu. După mai multe zile în care s-a contrat cu colegii de echipă, provocarea secretă pe care a avut-o din partea producătorilor emisiunii a fost cea care a rupt definitiv relaţiile între cântăreţ şi ceilalţi colegi.

Solistul a plecat, după ce mai multe zile la rând s-a plâns de faptul că nu poate să doarmă şi se simte foarte obosit. El a rezistat doar 11 zile în junglă.

Cel mai vehement coleg de la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» la adresa comportamentului lui Mihai Trăistariu a fost, de departe, Dorian Popa, cel care nu a fost la primul conflict cu cântăreţul. "Dacă simt miros de ipocrizie şi de făţărnicie, imediat ripostez. Dă-mi mie să spăl rufe pentru stele, mânca-ţi-aş gura ta, că pentru asta vă spăl şi la c.r dacă e nevoie. Pentru 12 stele vă spăl pe fiecare în parte şi vă fac curaţi ca nişte bebeluşi. Dă-te-n Doamne iartă-mă că e penală. Trăistariu e în putere, nu face nimic, doar doarme toată ziua şi mănâncă. De ce vrei să pleci? Ai avut o probă la care ai mâncat două lucruri pentru că te-a motivat o femeie şi gata... Ţi-e greu? Mai du-te şi în p..a mea cu greul tău că îmi bag p..a de nu te vezi. L-am mirosit de ieri de la probă şi i-am spus că dacă îi trag un şut în fund sare direct acolo", a spus supărat Dorian.

"Sunt celebru, scoate-mă de aici": Gabi Jugaru a părăsit tabăra

Gabi Jugaru nu a mai rezistat nici măcar o zi la «Sunt celebru, scoate-mă de aici» şi ales să părăsească tabăra.

''Mă doare genunchiul foarte tare. Ligamentele şi partea de la rotulă nu sunt foarte ok. Mi-a fost foarte greu în ultimele zile. Am şi o sciatică ce mă enervează'', i-a mărturisit Gabi medicului, care l-a consultat.

Înainte de a-şi lua rămas bun de la ceilalţi concurenţi, Jugaru le-a transmis un mesaj: ''Mă bucur că v-am cunoscut şi că nu sunteţi falşi''.

 

 

 

Loading...

Citește și