Stela Popescu, declarații fără perdea: „Eu am înșelat, dar cu grijă!”

stela.jpg

stela popescu sex inselat copii
Marea actriță consideră că sexul este vital
Foto: Arhivă Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

La 81 de ani, marea doamnă a cinematografiei românești nu s-a sfiit să vorbească deschis despre un subiect pe care multe vedete de la noi încă îl consideră tabu - sexul. Stela Popescu a povestit sincer, într-o emisiune televizată, despre aventurile ei amoroase și despre cât de important este sexul în viața ei.

Iubirea vieții ei a fost soțul, Puiu Maximilian, care s-a stins din viață în anul 1998. Se pare, însă, că îndrăgita actriță Stela Popescu nu a fost tocmai o „fată cuminte”. Deși l-a considerat sufletul ei pereche, artista l-a înșelat și spune că încă se simte vinovată pentru asta, chiar și la 19 ani de la moartea soțului. Stela Popescu a povestit, la Antena 1, despre „păcatele” vieții ei. A vorbit despre dragoste, bărbați, alegerea de a nu face copii, intervenții chirurgicale și despre sex.

„Sexul este foarte important, dar trebuie tratat cu seriozitate. Sexul este vital. E absolut vital. Poate că există şi o potrivire sau nepotrivire naturală. Sunt oameni care nu s-au înşelat toată viaţa. Nu ştiu dacă am fost înşelată, dar eu am înşelat, cu mare grijă. Există porniri în viaţă când nu te mai poţi stăpâni. Este o stare absolut înnebunitoare. Asta nu se întâmplă des, ci foarte rar. M-am simţit vinovată apoi. Şi acum mă mai gândesc. Am crezut că nu pot să mă mai pun pe picioare o vreme după moartea lui Puiu." a declarat Stela Popescu la "Xtra Night Show".

Stela Popescu nu și-a dorit niciodată copii. A mărturisit că i-a fost frică de durere: „Eu nu mi-am dorit copii, cred că de teama de durere. Şi acum îmi este teamă. M-a muşcat la cinci ani un păianjăn veninos şi am fost operată pe viu şi d-asta. (...) Acum am strănepot şi este fantastică senzaţia”.

12-vedete-stela-arsinel.jpg


Artiştii din Epoca de Aur trag tare ca să-şi rotunjească sumele primite de la stat

pepatut.ro

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5