«Splash! Vedete la apă»: Sylvia a rămas fără slip după o săritură în piscină

sylvia_splash_vedete_la_apa.jpg

splash vedete la apa sylvia
Sylvia a luat note mari la «Splash! Vedete la apă» după ce a sărit în cap de la cinci metri
foto: Gabriela Arsenie

Filmările pentru noua ediție a emisiunii „Splash! Vedete la apă” au început deja, iar vedetele trec prin tot felul de situații neașteptate. Sylvia a întâmpinat „dificultăți tehnice” când a sărit în piscină. Vedetei i s-au desfăcut șireturile de la slip și a rămas fără el.

Sylvia a avut foarte mari emoții din cauza filmărilor pentru noul sezon „Splash! Vedete la apă”. Aceasta povestește cum a rămas fără slip în piscină după o săritură. Artista și-a pătat unul dintre costumele de baie cu ulei autobronzant, și a trebuit să îl schimbe cu un altul. Din nefericire pentru ea, slipul costumului de schimb era prins cu șireturi, care s-au dovedit a nu fi de ajuns.

„Aveam un costum întreg pe care l-am pătat exact înainte de filmare. Mai aveam la mine unul din două piese, așa că l-am folosit pe acela. După ce am sărit de la trambulină cap în apă, am constata că șireturile slipului se dezlegaseră și că slipul plutea undeva în depărtare. Nu mai știam cum să mă îmbrac mai repede în apă”, a povesitit Sylvia, amuzată după întâmplarea de la filmările „Splash! Vedete la apă”.

Stres la „Splash! Vedete la apă”: Sylvia a avut mari emoții din cauza săriturilor

Filmările pentru noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă” au venit cu foarte mari emoții pentru Sylvia. Artista a avut chiar și insomnii și își făcea griji că nu se va descurca la săriturile în bazin. La un moment dat, vedeta a clacat: „Cu o zi înainte de antrenament am clacat și am început să plâng de ciudă că nu reușeam să sar corect de la înălțimea pe care mi-o propusesem. Eram foarte stresată. M-a durut stomacul de nervi, în special în ziua concursului”, a povestit ea.

Ce dietă a ținut Sylvia în timpul filmărilor pentru „Splash! Vedete la apă”

Pentru a avea destulă energie la filmările noului sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”, Sylvia a ținut un regim bogat în fibre și carbohidrați. Artista povestește că antrenamentele au fost foarte solicitante, iar din acest motiv, avea nevoie de dulciuri pentru a menține sursele de energie: „Am cam exagerat cu cerealele și batoanele de ciocolată, însă chiar am avut nevoie de o sursă de energie pentru că tot cantonamentul a fost foarte solicitant”, a povestit ea. Joi (23 iulie) seară va fi difuzată prima ediție a showului „Splash! Vedete la apă” la Antena 1.

Ascultă cel mai popular single al Sylviei

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1