Speak este în doliu! Bunicul cântărețului s-a infectat cu COVID și a murit: „Vaccinați-vă părinții și bunicii”

speak-bunic.png

Bunicul lui Speak a murit după ce s-a infectat cu COVID-19
Foto: Arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Cântărețul Speak este în doliu, după ce bunicul acestuia s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 și a pierdut ulterior lupta cu boala. Artistul a făcut anunțul pe pagina sa de socializare și a transmis un mesaj pro vaccinare, îndemându-i pe toți cei care au bunici și părinți să îi sfătuiască să se vaccineze.

Speak a explicat că bunicul său nu credea în existența virusului SARS-CoV-2 și că a refuzat, astfel, vaccinul și chiar și ajutorul medicilor atunci când a început să se simtă rău. Bărbatul s-a infectat cu noul coronavirus, iar starea lui de sănătatea a devenit din ce în ce mai gravă.

Speak este în doliu, după ce i-a murit bunicul de COVID

Ulterior, după ce și-a dat seama că este bolnav la plămâni și că nu mai poate respira, a acceptat să fie dus la doctor însă a fost prea târziu, din păcate.

Artistul i-a îndemnat pe toți urmăritorii lui care i-au văzut mesajul să își îndemne apropiații să se vaccineze dacă le permite sănătatea, mai ales dacă sunt de vârste înaintate.

„Astăzi mi-am pierdut ultimul bunic. Probabil cel mai puternic dintre toți bunicii mei. Nu a vrut să se vaccineze pentru că nu a crezut în virus, pentru a așa a văzut el la unu sau altul pe la TV. Nu acceptat niciun ajutor din partea medicilor, la început. Pentru că nu credea în virus.

A început să creadă când plămânii lui mai funcționau doar la 40% din capacitate, și când a realizat că nu mai poate respira. A acceptat ajutorul medicilor, apoi, dar a fost prea târziu. Virusul există, iar astăzi tocmai mi-a luat singurul bunic pe care îl mai aveam. 
Te iubesc bunicule! P.S.: Dacă sănătatea le permite, vaccinați-vă părinții și bunicii pentru că ei sunt cei mai vulnerabili!”, a scris Speak pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPEAK (@iamspeak)

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5