Soțul Oanei Roman nu neagă neînțelegerile în cuplu: "Avem de spălat niște rufe"

oana_roman_marius_eliseio.jpg

oana roman marius elisei
Oana și Marius sunt împreună de patru ani
Foto: Facebook

Anul 2017 a început cu suspiciunea unui divorț între Oana Roman și Marius Elisei, după un mesaj publicat de bărbat pe contul său de Facebook, în care a lăsat să se înțeleagă că drumurile lor se despart.

Este pentru a doua oară când se vehiculează această idee a divorțului. Dacă prima oară lucrurile s-au rezolvat, Oana și Marius au de trecut un alt obstacol important. Soțul fiicei lui Petre Roman a oferit un interviu pentru cei de la Antena Stars, în care a recunoscut că există unele pșrobleme în cuplu, pe care însă lucrează să le rezolve alături de soția sa.

"E postarea mea, recunoscut. Mi-o asum, o duc până la capăt. Deocamdată trebuie să spăl cu Oana nişte rufe în public. După aceea vom ieşi în public şi vom spune concret. Mai multe nu mai pot să spun. Ce s-a tot speculat prin presă că vreau să lămuresc faza cu schimbarea mea de la profil. Acea schimbare a fost făcută din anul 2015 din Căsătorit în Singur. Dacă pot să arăt când am modificat, cu mare drag. Nu pot să dau acum niciun răspuns. Avem nişte rufe de spălat, le băgăm la maşina de spălat şi apoi vedem ce pete rămân. (...) Vreau să mă opresc aici dacă se poate. Eu cu Oana mai avem chestii de vorbit şi de lămurit. Vorbim. Discutăm şi punem ce trebuie pe foaie. Nu pot să vă spun dacă mai locuiesc cu Oana sau dacă m-am mutat. Vom vedea la sfârşitul săptămânii. Nu este vorba de o altă femeie, în niciun caz. Noi doi ne-am propus să vedem ce e de făcut până la sfârşitul săptămânii. Fetiţa contează mai mult ca orice. Ea este foarte bine, o văd în fiecare zi, o duc la grădiniţă. S-a spus că vreau faimă", a declarat Marius Elisei pentru cei de la Antena Stars.

Loading...
 
 

Citește și

 • Oana Roman Marius Elisei fidelitate

  Începutul de an vine cu o veste şoc! Oana Roman şi Marius Elisei se pare că au ajuns în pragul divorţului. După mai multe încercări de a-şi salva mariajul, cei doi par că se îndreaptă spre o separare. Mesajul soţului vedetei, la o zi după onomastica soţiei ridică multe semne de întrebare.

 • oana roman marius elisei

  Duminică dimineață, 8 ianuarie, Marius Elisei, soțul Oanei Roman, a făcut două mișcări bizare pe Facebook și a dat de înțeles că se îndreaptă spre divorț. Este a doua oară, în decurs de câteva luni, când apar nori negri de furtună deasupra mariajului fiicei lui Petre Roman.

 • oana roman

  Apariţiile televizate ale Oanei Roman nu vor mai fi la fel de dese în 2017. Vedeta a decis să facă schimbări radicale în carieră, odată cu noul an. Fiica fostului premier s-a hotărât să nu mai apară la tv decât în anumite condiţii.

 • oana roman cada spuma

  O imagine în care Oana Roman lasă să se vadă mai mult decât ne-a obişnuit i-a adus un val de critici. Acuzată de lipsă de decenţă, fiica fostului premier Petre Roman, s-a luat la ceartă pe facebook pe tema fotografiei în care arată modul ei de a se relaxa după aceste zile de sărbătoare, adică în cada plină cu spumă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1