Soţul Oanei Roman, încătuşat în Centrul Vechi! Ce s-a întâmplat

oana_roman_marius_elisei.jpg

oana roman marius elisei catuse centrul vechi
Soţul Oanei Roman a terminat petrecerea din club în cătuşe
foto: arhiva personală

Scene desprinse parcă dintr-un film de acţiune s-au derulat weekend-ul trecut în Centrul Vechi, iar în rol principal a fost soţul Oanei Roman. Marius Elisei a ieşit să se distreze într-un club cu prietenii şi a ajuns pe mâna oamenilor legii. Tânărul a atras atenţia poliţiştilor la plecare când i s-a cerut să se legitimeze şi a refuzat să facă acest lucru.

A fost un weekend greu pentru Oana Roman şi soţul ei, Marius Elisei, care au trecut în doar câteva minute de la extaz la agonie. Sâmbătă seară, tânărul a fost protagonistul unei episod scandalos, care s-a lăsat cu intervenţia poliţiei. Potrivit Antena Stars, soţul vedetei ar fi refuzat să se legitimeze, ceea ce i-a adus o grămadă de probleme. Aceeaşi sursă susţine că Marius Elisei a fost încătușat și transportat până la secția de poliție, unde le-a dat explicații agenților de poliţie.

marius_club.jpg

marius elisei club politie centrul vechi
Marius Elisei a ieşit să se distreze, dar a ajuns la secţia de poliţie
foto: arhiva personală

Nimic nu anunţa ce avea să se întâmple, mai ales că soţul Oanei Roman scrisese pe contul de socilizare unde se află şi că are chef de distracţie până în zori. Seara de club s-a terminat însă prost. Incidentul a fost confirmat de Marius Elisei care a explicat că poliţiştii i-au pus cătuşele pentru că "gesticula prea mult". 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1