Soţul Cristinei Spătar s-a mutat din căminul conjugal

cristina_si_alin.jpg

alin ionescu cristina spatar divort familie
Alin Ionescu locuieşte într-un apartament
foto: arhiva personală

Cristina Spătar traversează o perioadă de coşmar. Cântăreaţa a rămas singură după ce soţul ei a luat decizia de a se muta din vila în care locuiau împreună. Această ultimă mişcare nu face altceva decât să întărească zvonurile privind un iminent divorţ între cei doi.

Alin Ionescu (38 de ani) se simte şi acţionează că un bărbat liber, scrie www.enational.ro. De când a fost eliberat, soţul solistei a fost văzut în compania mai multor doamne despre care s-a rezumat doar să spună că sunt partenere de afaceri. Ultima sa mişcare indică mai clar ca niciodată că artista şi afaceristul traversează o perioadă grea, iar un divorţ pare că bate la uşă. 

Cristina Spătar (42 de ani) a tot dezminţit că se desparte de soţul ei, deşi era cunoscut faptul că, mai nou, cei doi nici nu îşi mai vorbesc. Acum, însă, lucrurile par să se limpezească. Potrivit aceleiaşi surse, Alin a plecat de acasă, şi-a luat chiar şi o bună parte din haine şi s-a mutat într-un apartament de lux din centrul Capitalei. Nici această decizie nu este, se pare, un semnal de alarmă pentru cântăreaţă, care a motivat că uneori soţul ei lucrează până târziu şi, ca să nu rămână la birou, şi-a luat un apartament în centrul oraşului.  

Cristina Spătar și Alin Ionescu formează un cuplu de nouă ani şi au împreună doi copii. 

loading...

Citește și