Soții Temișan și-au pierdut cățelușa și au alertat toți cunoscuții. Cine a găsit-o pe Cora: "Lumea e mică"

monica-davidescu.jpg

Monica Davidescu, fericită că a găsit-o pe Cora
foto: Facebook

Vineri spre sâmbătă seara s-a dat alerta în casa lui Aurelian Temișan (48 ani) și a Monicăi Davidescu (48 ani). Vedetele și-au pierdut cățelușa, pe Cora, un bichon de doi ani și jumătate, care este ca și copilul familiei.

Se știe că amândoi sunt mari iubitori de animale și mereu au avut acasă câini și pisici. Atât Monica, cât și Temi, au postat pe rețelele de socializare un anunț în care își rugau toți prietenii virtuali să îi ajute cu găsirea Corei. Ofereau chiar și recompensă, mai ales că fetița lor, Dora, a plâns neîncetat după cățelușă. Au fost însă norocoși, pentru că distribuirea în masă a mesajului cu pierderea patrupedului i-au ajutat să o găsească pe Cora.

 

Monica și Aurelian au căutat-o toată noaptea pe Cora

 
“Știu. Pare incredibil. Am pierdut această cățelușă minunată, copilul nostru. A ieșit în stradă pe lângă fetiță, seara, târziu, și într-un moment de neatenție a dispărut câteva minute mai târziu. Zona străzilor de sub Mitropolie, Distrigaz, parcul Carol, intersecția Budapesta, sectorul 4. Am căutat-o toată noaptea pe străzi. Am lipit afișe. Am întrebat persoanele întâlnite. Suntem în continuare pe străzi. Răspunde la numele Cora. Are doi ani și jumătate. Este sterilizată și microcipată. Are nevoie de tratament permanent la ochișori. Suntem devastați și va rugăm din tot sufletul, dacă o găsiți anunțați-ne. Oferim recompensă celui care a găsit-o și o ține să ne-o aducă înapoi. Mulțumim”, nota Monica Davidescu, pe pagina sa de Facebook.

 

Cățelușa, găsită de un medic oftalmolog


“Fericirea e atunci când totul e simplu și curat. N-a fost deloc ușoară noaptea asta, în care n-am dormit, căutând-o încontinuu pe Cora, împreună cu Maria, Cosmin și Monica și rugându-ne să o găsim sau să fie bine unde era. Dar... lumea e mică, deși e multă. Doamna doctor oftalmolog, Adina Grigorescu, a găsit-o, a dus-o la cabinet veterinar, a verificat-o, a văzut și anunțul nostru și a sunat-o pe Monica. Nu numai că se știau, dar copiii noștri sunt și la aceeași școală. Vreau să vă mulțumesc pentru eforturile voastre, a mobilizării cu distribuiri și a gândurilor bune, transmise. Au avut finalizare fericită”, a postat și Temișan, încântat de faptul că s-a găsit cățelușa familiei. 

 

Citește și:

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, secretul mariajului de 25 de ani: «La nervi, ea țipă, eu tac și cer un pahar cu apă!»

INTERVIU Familia Temișan, cum nu o vezi la TV. De la ce se ceartă cel mai des Monica și Aurelian


 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1