Soția lui Leo Iorga, la cuțite cu fosta amantă: «Florența e doar a „enșpea” femeie cu care s-a culcat»

12-13-2-col-leo-iorga.jpg

Paula Iorga o pune la punct pe fosta amantă a rockerului

S-au aprins spiritele rău de tot în triunghiul amoros Leo Iorga-Paula Iorga-Florenţa Marin. După ce solistul de la Pact şi-a concediat impresara şi din trupă, şi din inimă, acum a venit rândul soţiei acestuia să o pună la punct pe rivală.

După ce Leo Iorga (51 de ani) a anunţat că şi-a concediat impresara, după patru ani de colaborare, nu a mai fost linişte în trupa Pact. Florenţa Marin (42 de ani) nu s-a împăcat cu decizia solistului şi a făcut nenumărate reproşuri la adresa rockerului, dar şi a soţiei acestuia, Paula Iorga. Bruneta a spus că a fost nedreptăţită din moment ce a adus 400 de concerte pe parcursul colaborării şi, în plus, a avut şi grijă de Leo, care în 2011 a fost diagnosticat cu cancer la plămâni. Această remarcă a supărat-o pe Paula, soţia lui Leo, care acum tună şi fulgeră. ”Femeia asta nu a făcut decât să intre cu bocancii în viaţa noastră.

12-13-vedete-facs-14_ed1.jpg

În ziarul de ieri, Click! a prezentat nemulţumirile Florenţei Marin

M-a durut în primul rând faptul că Leo e bolnav, nu că ea era a «enşpea» femeie cu care un artist se culcă. Eram sigură că Leo va reveni acasă. E o femeie fără scrupule, care poate spune orice. Nu trebuie să fii inginer ca să-ţi dai seama că această femeie bate câmpii”, a declarat Paula Iorga, pentru Click! Femeia se bucură şi pentru faptul că Florenţa nu mai are nici o legătură cu trupa. “Aş vrea să-şi vadă de viaţa ei, pentru că mai mult rău ne face. Ceea ce trebuia să se întâmple, s-a întâmplat şi e foarte bine că formaţia a luat această decizie, nu erau mulţumiţi de ea. Ea făcea nişte lucruri aiurea. Îi programa spectacole fără ştirea lui, o să-i facem o notificare ca să nu mai vorbească în numele lui Leo”, ne-a mai spus Paula Iorga, care e căsătorită de 27 de ani cu fostul artist de la Compact.

Loading...

Citește și

  • A fost aruncată din trupa Pact de pe postul de manager, după patru ani de muncă, iar acum Florenţa Marin a răbufnit. Îl face praf pe Leo Iorga şi o arată cu degetul pe nevasta acestuia. Bruneta crede că Paula Iorga este capul răutăţilor şi cea care ar fi “comandat” ca Leo să o lase fără pâine.

  • leo iorga, impresar, amanta, cancer, concerte

    A început scandalul în trupa Pact. Solistul trupei rock, Leo Iorga, şi impresara Florenţa Marin şi-au spus ”adio” după patru ani de colaborare. De marţi, cei doi nu mai împart nici patul, dar nici ”Pact”-ul, trupa în care solistul activează din anul 2013, după ce aceştia au ajuns să se certe la cuţite din cauza banilor şi a numărului mic de concerte.

  • Leo Iorga concert cancer bani

    Bolnav de cancer din 2011, leo Iorga este un exemplu de curaj. Artistul a suportat cu stoicism tratamente chinuitoare, operaţii chirurgicale, şi a urcat pe scenă, iar acum este dispus să meargă până în Cuba pentru a încerca un tratment revoluţionar. Solistul a susţinut recent un adevărat maraton muzical cu artişti consacraţi tocmai pentru a-şi strânge fonduri necesare unei noi intervenţii chirurgicale.

  • Diagnosticat în urmă cu cinci ani de cancer la plămâni, Leo Iorga (51 de ani) a bătut la uşile tuturor specialiştilor din ţară, pentru a învinge perfida boală. A trecut prin patru operaţii, prin tratamente chinuitoare cu citostatice, dar şi prin sute de şedinţe de fizioterapie. A încercat chiar şi pastilele cu venin de scorpion. E decis să ajungă, luna asta, şi în Cuba, la o clinică de oncologie.