Soţia lui Cabral, însărcinată în 5 luni, a muncit pe brânci

andreea_ibacka.jpg

andreea ibacka
Andreea Ibacka va naşte în această toamnă
Foto: arhivă personală

Andreea Ibacka este o graviduţă foarte activă, iar vineri a stat ore întregi în picioare pentru o cauză nobilă. Chiar dacă sarcina a început să i se vadă bine, blondina a acceptat să lucreze câteva ore la o cafenea pentru a strânge fonduri pentru copiii bolnavi. Soţia lui Cabral urmează să aducă pe lume o fetiţă, bebeluşul fiind primul copil al cuplului.

Soția lui Cabral a mărturisit că este norocoasă și că se bucură de o sarcină ușoară şi noi tindem să o credem din moment ce blondina a stat numai în picioare la o cafenea din zona Dristor. Andreea a servit trecătorilor cafea caldă şi a strâns bani necesari pentru înfiinţarea primului Spital de Oncologie şi Radioterapie pediatrică din România. 

andreea.jpg

andreea ibancka
Andreea Ibacka este însărcinată cu o fetiţă
Foto: arhivă personală

Andreea și Cabral vor deveni părinți la sfârșitul lunii noiembrie, până atunci cei doi ocupându-se de renovarea casei lor, pentru ca bebele să fie primit așa cum se cuvine. Viitorii părinţi iau în calcul un prenume frumos pentru copilul lor. 

„Apropo, s-ar putea ca taman zilele trecute să-ți fi ales numele. Ne-a dat prietena Monica temă de gândire pentru fetița ei – care e deja pe drum – și mi-am dat seama că-s șanse mari că tu să fii Rania. Nici Monicăi nu i-am spus, de teamă să nu-i placă prea tare ideea mea și să mi-o ia înainte. Draga mea, să știi că visez la tine de când mă știu. Mi te închipui cu bucle blonde, ca mine, și cu niște ochi albaștri, la fel ca ai mei. Ei bine, draga mea, pentru că n-o să arăți așa nu-i vina mea, e a lui taică-tu, să știi!”, a scris Andreea în urmă cu ceva timp, pe blogul personal, într-o scrisoare adorabilă destinată fetiței ei.

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Soția lui Cabral Ibacka este însărcinată. Prezentatorul tv va deveni tătic pentru a doua oară. Deși în urmă cu mai mult timp, se bănuia că Andreea Ibacka ar fi fost însărcinată, nimic nu a fost confirmat până în prezent.

  • Andreea Ibacka și Cabral așteaptă cu nerăbdare să-și strângă în brațe fetița, mai ales că sarcina actriței a ajuns deja într-un stadiu avansat. Soția lui Cabral a mărturisit că este norocoasă și că se bucură de o sarcină ușoară, lucru care îi permite să se ocupe în continuare de hobby-urile pe care le are, printre care și scrisul pe blog și design-ul interior. Actrița a anunțat că este preocupată de renovarea casei, pe care cuplul a început-o acum ceva vreme.

  • Vestea că Andreea Ibacka și Cabral vor deveni părinți i-au bucurat pe toți fanii prezentatorului tv. Ei și-au dorit foarte mult un copil, iar acum cei doi simt că familia lor se va întregi. Anunțul a fost făcut pe blogul Andreei Ibacka într-un mod foarte original și amuzant, alături de o fotografie.

  • Andreea Ibacka, soția lui Cabral,va deveni mamă pentru prima oară, iar faptul că va aduce pe lume un copil o face foarte fericită și împlinită. Cabral Ibacka mai are încă o fiică, din fosta căsnicie. Inoke Ibacka este deja domnișoară, iar tatăl ei este foarte mândru de ea.