Sora Claudiei Pavel, dezvăluiri despre relația solistei cu Cazacu: „Eu sunt de acord”

claudia_si_paula_pavel.jpg

claudia paula pavel
Paula Pavel sare în apărarea surorii sale
Foto: arhivă personală

Sora Claudiei Pavel a încercat să facă lumină în cazul scandalului stârnit de posibila relație amoroasă dintre Cătălin Cazacu și cântăreață, începută la Exatlon. În timp ce Claudia Pavel tot afirmă, cu ocolișuri, că are „sentimente curate” pentru sportiv, sora ei spune că amândoi sunt prea ocupați pentru a fi împreună.

Claudia și Paula Pavel au fost invitate la Teo Show, de la Kanal D, unde au dezvăluit din nou detalii despre aventura de la Exatlon, din republica Dominicană. Claudia dezminte orice acuzație potrivit căreia ar fi stricat vreo căsnicie, dar recunoaște că are „o relaței specială” cu Cazacu:

Claudia Pavel: „Nu s-a întâmplat nimic la nivel fizic”

„Sunt apropiată de Cătălin, dar și de ceilalți membri ai echipei. Nu ne aveam decât unii pe ceilalți. S-a spus că am stricat o căsnicie. Între noi există sentimente curate. Nu s-a întâmplat nimic la nivel fizic. doar ne-am ținut de mână și ne-am îmbrățișat sincer. Dacă el nu era acolo, nu aș fi rezistat atât de mult acolo. A avut dreptate când îmi spunea că pot, atunci când plângeam și ziceam că nu mai pot. Mie mi-a fost clar că a fost un om liber de la început. Când toți se plângeau de dor de cei dragi de acasă, el nu zicea nimic. Cum era eu să știu că există cineva?”, a mărturisit claudia, în cadrul emisiunii.

Claudia Pavel: „Mi-e drag de Cătălin Cazacu”

„Amândoi suntem sinceri, cred că asta ne-a apropiat. Acolo nu ai cum să minți. Ești 24 din 24 cu cineva, n-ai cum să joci non-stop un rol. El, față de mine, nu a greșit nicio secundă. Și față de nimeni de acolo nu a greșit. Evoluăm și ne schimbăm, putem să ne schimbăm deciziile luate. E clar că eu nu sunt cea care a plecat de acolo. Mi-e drag de el, v-am zis. Ne-am pupat pe frunte, pe obraz, pe cap. No french. Nu ne-am sărutat franțuzește”, a mai ținut să precizeze cântăreața.

Sora Claudiei Pavel este de acord cu ce-și dorește solista

La rândul ei, Paula Pavel sare în apărare surorii sale, desigur, fiind sigură că întrei ea și Cazacu nu are cum să fie ceva...la prima vedere: „Aici e alt univers. Acolo era plajă, palmierul, nuca cocos. Am trăit și eu doi ani la Miami și știu cum era. Sentimentele lor, ce au simțit acolo...va fi greu să se întâmple și aici. Așa cred. Am eu premoniții. nu cred că se poate întâmpla nimic. Ea e ocupată. El are multe lucruri de rezolvat. Are foarte multe lucruri de rezolvat. Așa ar fi normal. Ea nu știe ce vrea. Eu sunt de acord cu ce vrea Claudia. Dar asta e părerea mea”, a declarat Paula Pavel, la emisiunea lui Teo Trandafir.

„Pe Claudia nu o interesează, mai degrabă ea e «călărită»”

Paula Pavel i-a mai luat apărarea surorii sale în urmă cu o săptămână, când scandalul atinsese apogeul în mediul online: „Cred că toți au luat-o razna degeaba. Claudia nu are nicio treabă cu acest băiat. Mai degrabă ea este «călărită». Nu o interesează persoana lui, punct. El ar trebui să își asume toate aceste lucruri, nu ea, și dacă tot e de aruncat cu piatra, e ok, au aruncat toate sfintele și sfinții din România care au colaborat împreună la 20 de milioane de avorturi. Hai să fim serioși, e doar un joc stupid la care lumea se ambalează prea mult din plictiseală...”, scria pe 7 februarie Paula Pavel, pe pagina sa de Facebook.

loading...
Loading...

Citește și

  • Claudia Pavel a fost eliminată din competiția Exatlon și a lăsat în urmă multe controverse și dispute. Mai mulți concurenți și-au spus cuvântul asupra eliminării artistei, iar unii dintre ei au devenit nervoși iar discuția s-a transformat într-o ceartă dură între concurenții ambelor echipe. Claudia a povestit despre experiența ei în cadrul competiției și a dezvăluit că ea și Cazacu au sentimente unul față de celălalt.

  • catalin cazacu iubita ana roman

    Cătălin Cazacu şi-a pus iubita în faţa faptului împlinit. Sportivul are o relaţie cu Ana Roman, dar la Exatlon a uitat că este "cuplat" şi a făcut risipă de gesturi tandre cât timp s-a aflat în preajma Claudiei Pavel. Motocicilstul s-a luptat chiar să-şi convingă colegii din echipă să nu cumva să o nominalizeze pentru eliminare pe Cream şi a recunoscut că a făcut totul pentru că are anumite sentimente pentru artistă. Acasă, în România, Ana Roman a aflat de la televizor că iubitul ei s-a apropiat prea mult de o altă femeie.