Soluția inedită găsită de Mihai Trăistariu ca să scape de grăsimea de pe burtă

mihai_traistariu_slabit.jpg

mihai traistariu cu muschi
Mihai Trăstariu s-a pus pe slăbit și tras de fiare ca să arate bine pe scenă
Foto: Instagram

Mihai Trăistariu face sacrificii ca să dea bine pe sticlă. Solistul s-a transformat în Roman Iagupov din trupa Zdob și Zdup în cadrul emisiunii ”Te cunosc de undeva!”, iar pentru asta a avut nevoie de un abdomen ca la carte. Ca să scape de grăsimea de pe burtă în timp record, Mihai Trăistariu a găsit o soluție inedită.

Ca să arate bine la “Te cunosc de undeva!”, show-ul transformărilor difuzat în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, Mihai Trăistariu a slăbit patru kilograme si jumătate. Solistul a renunțat la pâine, paste făinoase și prăjituri, dar și la preferatele sale, zacusca și salata de vinete.

A făcut sport în mod susținut, cu un antrenor personal, la Constanța. Dar cel mai important, a folosit o cremă miraculoasă. “Mi-am adus din America o cremă pe bază de ardei iute, cu care mă ung pe burtă, seara. Ajută la “topirea” grăsimi”, a declarat concurentul de la “Te cunosc de undeva!”.

mihai_traistariu_te_cunosc_de_undeva.jpg

mihai traistariu la te cunosc de undeva
Mihai Trăstariu a topit grăsimea d epe burtă ca să poată apărea la bustul gol pe scenă
foto: Antena 1

 

Mihai își va etala noua siluetă sâmbăta aceasta, la Antena 1, când se va transforma în Roman Iagupov, solistul trupei Zdob și Zdub. “O să-mi fie greu să mă dezbrac la bustul gol. N-am cântat niciodată așa. Dar acum trag de fiare, ca să fie totul bine”, a mai spus el.

Loading...

Citește și

  • Unul frapează cu gesturile puerile, celălalt şochează cu imaginea de bărbat hotărât, care ştie ce vrea de la viaţă. Unul se laudă neîncetat pe reţelele de socializare, timp în care celălalt îşi petrece mai bine de jumătate de an pe mare, ca ofiţer de navă. Cam aşa ar arăta o scurtă caracterizare a evoluţiei membrilor trupei Valahia, Mihai Trăistariu şi Dorin Topală.

  • mihai traistariu chiloti selfie penis erectie dotat sex shop

    Nu mai încape niciun dubiu că pozatul în chiloţi cu "dotările " la vedere a devenit "sportul" lui preferat. Mihai Trăistariu loveşte din nou! Dacă după cutremur şi-a uimit fanii când le-a spus şi le-a arătat de ce s-a ţinut ca să nu cadă, acum solistul şi-a zăpăcit cele mai înfocate admiratoare când s-a fotografiat pentru a mia oară în chiloţi cu penisul în erecţie.