Smiley şi-a deschis club în curtea Fabricii «Faur»

22-vedete-foto-1-4-col.jpg

Click! l-a fotografiat pe Smiley chiar la intrarea noului său club

Artistul strânge ca furnica din cântări, iar economiile le investeşte în afaceri. Smiley deţine o casă de producţie, are şi un magazin online de haine şi de accesorii, iar joi a dat din nou lovitura. El şi-a inaugurat un club, chiar în incinta vestitei uzine din zona Republica.

În noul lui local se cântă doar live

Forfotă şi zarvă mare în complexul Faur, la parterul clădirii unde Smiley are sediul firmei HaHaHa Production. Joi seară, şi-a deschis porţile un nou club de muzică live, “Allive”, patronat chiar de Smiley, alias Tiberiu Andrei Maria (33 de ani). „Deschidem o platformă live. Acest proiect e independent de HaHaHa, care e la etajul 2. Va fi un club unde vor fi manifestări live, spectacole de artă, improvizaţii şi teatru, avem şi un bar. Vor veni artişti noi sau consacraţi care pot oricând să cânte altceva, pentru că vrem să promovăm lucrurile noi, de calitate. Am vrut să iau spaţiul acela ca să fac o sală de repetiţii, apoi mi-am zis că mai bine deschidem un loc de avanpremiere, de evenimente live. Aşa a luat naştere acest spaţiu”, ne-a povestit Smiley. Şi, ca să-i mai treacă din emoţii, au venit să-l suţină atât colegii de la HaHaHa Prodution, cât şi fratele său, Laura Cosoi, fosta iubită, alături de soţul ei, graviduţele Andreea Bănică şi Adda, cu soţii, Damian Drăghici, Adrian Sârbu cu iubita, Horia Tecău, dar şi câţiva elevi de la Vocea României şi mulţi prieteni din showbiz. Iar aceasta nu e singura afacere a artistului.   

Are propriul studiou de înregistrări

Alături de colegii lui şi în special de compozitorul Şerban Cazan, Smiley lucrează intens în studioul de la HaHaHa Production. Andra, Sore, Feli Donose, foşti concurenţi de la “Vocea României” şi “Românii au talent” şi mai nou Adda, sunt doat câţiva dintre clienţii casei lor de producţii. 

La petreceri private cântă pe 12.000 €

Potrivit impresarului său, Lucian Mitrea, Smiley are în 2016 un onorariu de 12.000 de euro pentru petreceri private. 10.000 de euro cere pentru un concert la mall, 7.500 de euro pentru un spectacol în aer liber şi 5.500 de euro pentru un show într-un club.

 

Este jurat la «Vocea României» (PRO TV)

De şase sezoane Smiley este unul dintre cei patru juraţi ai show-ului “Vocea Romaniei” de la PRO TV. Alături de Tudor Chirilă, Loredana şi Marius Moga, încearcă să găsească concurenţi cu voci deosebite cu care colaborează apoi din nou. 

Prezintă «Românii au talent» (PRO TV)

Tot la PRO TV are parte şi de un alt proiect. El caută alături de Pavel Bartoş concurenţi talentaţi pentru emisiunea “Românii au talent”. Acest show este pe micile ecrane tot de şase ani şi are mare succes la public, înregistrând audienţe pe măsură. 

Deţine magazinele online de haine «Ha Store» 

În februarie 2014, Smiley şi Velea lansau afacerea cu haine „Maidana by Fratziware”, create de Dana Budeanu. În mai, anul acesta, el a deschis însă ”Ha Store”, un magazin online de haine şi accesorii pentru fanii lui, de la casa lui de producţie. Aici găseşti tricouri colorate, hanorace, accesorii precum căni, borsete, şepci sau stickere.

Laura Cosoi şi-a susţinut fostul iubit

Una dintre prezenţele surpriză la evenimentul de lansare a clubului ”Allive” a fost chiar Laura Cosoi (34 de ani), fosta iubită a lui Smiley, care a venit însoţită de soţul ei. Cei trei s-au bucurat că s-au revăzut, semn că au rămas în relaţii foarte bune. Deşi s-au despărţit de patru ani, iar ea s-a căsătorit anul trecut cu Cosmin Curticăpean, cei doi artişti s-au mai întâlnit, ba chiar au bifat şi câteva colaborări. El i-a compus Laurei câteva piese pentru un proiect  pe care aceasta îl are pe Youtube, şi în care prezintă reţete de bucătărie. 

 

 

Loading...