Smiley, și cu Gina Pistol, și cu părinții la concert! Imagini superbe de la Arenele Romane

img_0859.jpg

Smiley a făcut specatacol timp de trei ore
foto: Dorin Constanda

Smiley s-a autodepăşit în această seară şi, pentru al patrulea an consecutiv, a umplut Arenele Romane din București. 6.000 de persoane de toate vârstele s-au distrat împreună cu solistul, care a avut grijă să-i răsfețe pe copii încă de la intrare, cu înghețată, ciocolată și cadouri.

Smiley n-a fost deloc obosit după finala de vineri, 1 Iunie, de la Românii au talent, și a făcut spectacol la microfon, cântând piese de pe albumul „Confesiune”. Melodia care dă numele albumului este dedicată parinților lui, Ioana si Ion Maria, care s-au aflat în public alături de mezinul familiei, Filip, fratele lui Smiley. Cei doi au fost profund emoționați de mesaj, de atmosferă, de tot ceea ce a reușit să transmită fiul lor pe scenă. La concert a fost prezentă și iubita lui Smiley, Gina Pistol, care a stat alături de Sore, în mulțime. 

 • Concertul lui Smiley de pe Arenele Romane a fost sold out
  foto: Dorin Constanda
 • Smiley a făcut specatacol timp de trei ore
  foto: Dorin Constanda
 • Sore a cântat în deschiderea concertului
  foto: Dorin Constanda
 • Gina Pistol a fost şi ea la concert
  foto: Dorin Constanda
 • Părinţii lui Smiley, Ion şi Ioana Maria, au fost şi ei la concert
  foto: Dorin Constanda
 • Feli s-a distrat de minune la concert
  foto: Dorin Constanda
 • Maximize

1/6

O sută de oameni au lucrat în ultimele luni pentru ca seara de 2 iunie sa fie unică pentru fanii lui Smiley. Artistul a reușit să vândă toate biletele de intrare la concert, fiind extrem de mulțumit de sine și de echipa sa. „Sunt fericit că și anul acesta s-au vândut toate biletele. Este un efort uriaș de oameni, de energie, de timp, toate puse în slujba acestui concert. Garantez că va fi cu bucurie și cu emoție, că toți vor cânta și vor dansa. Asta după ce o să îi întreb: De unde vii la ora asta?”, a declarat Smiley, înainte de concert. 

Organizat de HaHaHa Production și BestMusic, concertul lui Smiley a avut-o în deschidere pe Sore, unul dintre artiștii HaHaHa Production. Publicul a fost așteptat începând cu ora 19:30. Sore a intrat pe scenă la ora 20:00, iar Smiley a acaparat scena ulterior într-un show grandios, de la vals, la dans, în aproape trei ore neîntrerupte. Artistul are deja planuri să ducă mai departe confesiunea lui: „Îmi doresc să ajung cu acest spectacol și în alte orașe și am și început să lucrez serios la acest plan. Sper să reușesc să fac un turneu în toamnă. Le mulțumesc tuturor celor care contribuie la visul meu”, a mai spus cântărețul.î

Loading...

Citește și