Smiley, o nouă premieră: pe urmele lui Lady Gaga

domnu_smiley_backstage-71_-_mic.jpg

Smiley, concert Arenele Romane, 10 ani de cariera, spectacole 1 Iunie, musical,ly, aplicatie
Smiley sărbărește 10 ani de carieră solo printr-un concert la Arenele Romane, pe 1Iunie

Smiley este primul artist din România care primeşte din partea musical.ly, aplicaţia-fenomen cu peste 200 de milioane de utilizatori în întreagă lume, o campanie exclusivă pentru utilizatorii din România şi întreagă Europa Centrală.

Astfel că musical.ly, aplicaţia care este numărul 1 în peste 25 de ţări ale lumii, printre care SUA, Marea Britanie şi Germania, l-a ales pe Smiley pentru campanie exclusivă după ce a mai făcut campanii similare pentru Selena Gomez, Shakira, Lady Gaga, Flo Rida, Bruno Mars sau Nicki Minaj. Timp de trei zile, din 26 până-n 28 mai, musical.ly va pune la dispoziţia utilizatorilor săi hashtag-ul #DanceWithSmiley, va menţine un pasaj din piesa “Domnu’ Smiley” pe primul loc în recomandările de piese din România şi din toate ţările din Europa Centrală și va încuraja utilizatorii de musical.ly să creeze video-uri pe piesa lui Smiley. "Este foarte cool aplicaţia, toată lumea de la HaHaHa Production se distrează cu ea. Am văzut campania pe care musical.ly a făcut-o cu Bruno Marş şi sunt bucuros că facem şi noi asta, cu piesa Domnu’ Smiley, sub hashtag-ul #DanceWithSmiley. Sper să se distreze cât mai multă lume cu refrenul meu", a declarat cu entuziasm Smiley.

img_20170526_065847.jpg

Smiley, concert Arenele Romane, 10 ani de cariera, spectacole 1 Iunie, musical,ly, aplicatie
Adolescenții pot cânta și dansa cu Smiley pe aplicația musical.ly
Loading...

Citește și

  • Smiley, concert Arenele Romane, 10 ani de cariera, spectacole 1 Iunie, De unde vii la ora asta

    Îndrăgitul artist a dat din nou lovitura și își adjudecă deja primele locuri în topurile muzicale. În nici 24 de ore de la lansarea piesei “De unde vii la ora asta?", videoclipul a strâns aproape un milion de vizualizări pe YouTube. "Este un record pentru o piesă de-a mea, pe care voi l-ați făcut posibil. Recunoscător și bucuros, vă mulțumesc!", a spus Smiley.

  • Smiley, concert aniversar pe 1 Iunie, la Arenele Romane

    Smiley a devenit azi, 22 mai, personaj principal în jocul pe calculator “Domnu’ Smiley, sari un pic”, care se poate juca online pe smiley.ro. Miza este distracţia, însă şi premii din partea artistului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1