Smiley, "îndrăgostit deşi n-a vrut"! Se gândeşte la ziua în care va deveni tată

untitled.png

foto
Se zvoneşte că Smiley ar forma un cuplu cu Gina Pistol
Foto: Arhivă personală

Smiley(34 ani) este unul dintre cei mai apreciaţi artişti autohtoni şi membru în juriul emisiunii "Vocea României". În ciuda faptului că a declarat de nenumărate ori că este timid în viaţa personală, se pare că de această dată are planuri serioase şi nu intenţionează să dea înapoi.

Într-un interviu recent acordat unei emisiuni de televiziune, cântăreţul a făcut o declaraţie care a stârnit discuţii aprinse în rândul fanilor săi. Smiley formează un cuplu cu Gina Pistol, dar preferă să îţi ţină relaţia departe de ochii curioşilor. Deşi nu au apărut public împreună sau nu au acordat interviuri despre relaţia lor, fiecare dintre cei doi a vorbit separat despre familie, iubire,copii.

"Cel mai important e ca suma bucuriilor s-o depășească pe cea a dezamăgirilor. Când pleci la durm cu cineva trebuie să te gândești că oamenii sunt cumva o extensie a ceea ce ești tu. (...) Eu nu am curaj să agăț. Eu sunt foarte timid cu fetele. Am făcut nenumărate piese despre asta, pe bune, nu mă crede nimeni? La 16 ani mi-am început viața sexuală, într-o tabără.  (...) Doamne ajută peste 10 ani să am și copil. Să am și eu o familie, măcar să am un copil", a spus Smiley. Admiratorii lui Smiley aşteaptă cu nerăbdare ca artistul lor preferat să recunoască în mod public relaţia pe care o are cu Gina Pistol, dar până în mmentul de faţă, nu sunt semne care ar indica dorinţa lui Smiley de a face publică relaţia pe care o are.

loading...
Loading...

Citește și